A Lupa-tavat Gerendai Károly tulajdonos mutatta be ... 2.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A Lupa-tavat Gerendai Károly tulajdonos mutatta be ... 2.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/06/24 17:15

A Lupa-tavat Gerendai Károly tulajdonos mutatta be ... 2.Lupa-tavat Gerendai Károly tulajdonos mutatta be 2019. június 24-én. Fantasztikus volt, amit láttunk, hallottunk - reméljük a sok-sok fotó és a rengeteg videó amit készítettünk mindezt igazolják - el is mondtuk az első benyomásunkat Gerendai Károlynak, gratulálunk, megvalósítottad a Jurassic Parkot dinók és veszély nélkül.
Elmondta, hogy az évek során 3 milliárdot költöttek rá, a kínálat és a színvonal ennek megfelelően messze a magyar piac átlag fölött van. Két részből áll, az elegánsabb és drágább Lupa Beachből és a kedvesőbb árú Öböl Strandból. A Lupa-tó mélyebb a Balatonnál és közel azonos a hőmérséklete.
A drágább pálmafákkal zsúfolt, tengerpartokat idéző részben a belépő hétköznap 1000 forint, hétvégén 1500 forint, ami kedvezőbb a budapesti strandoknál. Már volt olyan nap is, amikor meghaladták a 7000 fő fizetővendéget.
A Beach részen belül van egy külön családi strand rész a kisgyerekeseknek. Ide több árnyékolt részt építettünk, de van vízi kalandpark, trambulin, vízi dodzsem is, mellette egy profi játszótér, a vízben van elkerített tórész. A kerítésig nem mélyül a víz, ide be lehet engedni a kisebb gyerekeket is, mert ezen a részen legfeljebb 50 centis a tó.
27 különböző vendéglátóegység található a tó körül - tudtuk meg, ezek közül a Costes Beach Club a legnagyobb, ott 25 fős személyzet van, de van olyan kis büfé, ahol 3-4-en dolgoznak. Vannak a vízimentők, a pénztárosok, a rendezők, a szervezők, a biztonsági őrök, takarítók, műszaki csapat és még sorolhatnám. Így összesen szezonban közel 500 fő dolgozik.
Az elérhető sportok: wakeboard, búvárcentrum, strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda, óriás sakk, pétanque, lengőteke, szabadtéri kondi, mindenféle strandsport. A víz az úszástól a vízipólóig, a szörftől a búvárkodásig rengeteg mindenre alkalmas. Saját bázisa van a SUP-osoknak, a kajak-kenusoknak, lehet vitorlázni is. Egyedül a jetski-típusú, benzinmotoros vízisportokat nem engedik meg biztonsági okokból.
A gasztro-sétányon van halas, hamburgeres, pizzás, lángos sütő, palacsintás, található magyaros, görög, olasz és thai konyha és zöldség-gyümölcs. A büfék nem árulnak alkoholt, arra vannak a koktélbárok.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031