Az ellenzéki hazugságpropaganda ellenére egyre gyorsuló ütemben fejlődik DunaújvárosVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az ellenzéki hazugságpropaganda ellenére egyre gyorsuló ütemben fejlődik Dunaújváros
Forrás: Pesti Srácok, 2019/06/20 20:45

Az ellenzéki hazugságpropaganda ellenére egyre gyorsuló ütemben fejlődik DunaújvárosRendhagyó csütörtöki sajtótájékoztatóján az Ongai család Hold utcai otthonában számolt be az Otthon Melege Program ősztől induló, a főképp a közepes, illetve nagyobb városokban társasházakban élőket érintő kedvezményes lehetőségekről Dunaújváros polgármestere. Cserna Gábor tájékoztatójában felhívta figyelmet arra, hogy a kormány intézkedéseinek köszönhetően már eddig is számos család korszerűsíthette energetikai szempontból lakásait Dunaújvárosban, illetve más településeken is. Az ősztől elérhető lehetőségek kiegészíthetik ezeket olyan korszerű berendezésekkel, mint az úgynevezett okosmérők, amelyekkel az energiafelhasználás mellett a költségeiket is optimalizálhatják a társasházakban élők. Stábunk beszélgetett az Ongai család tagjaival is, akik elmondták, véleményük szerint az, hogy a jobbikos Pintér Tamás ősztől az Országgyűlés helyett a dunaújvárosi polgármesterséget választaná, azt jelenti, hogy a Jobbikból már csak menekülni lehet, Pintér pedig láthatóan az egyéni túlélésére játszik a jelölésével. Az Ongai család szerint Pintér Tamásnak sem Dunaújvárosban, sem a választókörzet többi településén nincs már hitele, mivel választói nem érdeklik, az érintett települések vezetőivel pedig semmilyen kapcsolata, mivel nem is keresi őket, közeledésüket pedig elhárítja.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930