Karácsony Gergely: Nem érzem halálos ölelésnek Gyurcsány Ferenc szövetségétVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Karácsony Gergely: Nem érzem halálos ölelésnek Gyurcsány Ferenc szövetségét
Forrás: Pesti Srácok, 2019/06/12 23:45

Karácsony Gergely: Nem érzem halálos ölelésnek Gyurcsány Ferenc szövetségétSajtótájékoztatót tartott a Várban Karácsony Gergely zuglói polgármester, az egyre gyérülő hátterű ellenzéki főpolgármester-jelölt, és V. Naszályi Márta, a Párbeszéd politikusa, akik úgynevezett Tiborcz-adót akarnak kivetni, mellyel a leggazdagabb társadalmi réteget sarcolnák meg. Karácsony beszélt a nehéz körülmények között élő budapestiekről, akik változást akarnak, azonban az újságírói kérdésekre már nem válaszolt ugyanolyan vehemenciával, azonban néha a kevés beszéd is pont elegendő. Több sajtóorgánum volt kíváncsi arra, hogy mit gondol a zuglói polgármester arról, hogy Gyurcsány Ferenc kihátrált mögüle az utolsó percben, miközben Karácsony nem buzdított szavazásra a saját pártja érdekében az EP-kampány idején Gyurcsány támogatásáért cserébe. Mint tudjuk, a DK elnöke ezzel szemben tulajdonképpen átverte a zuglói polgármestert és végül elindította Kálmán Olgát főpolgármester-jelöltként. A PestiSrácok.hu stábja is megkérdezte Karácsony Gergelyt, hogy mit gondol erről az árulásról és nem fél-e Gyurcsány Ferenc halálos ölelésétől, de megpróbáltuk szóra bírni a korábbi zuglói jegyzőről keringő hírekkel kapcsolatban is, akit állítólag 7 millió forinttal kenyerezett le, hogy ne teregesse ki a botrányos parkolási szerződéseket.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2019 Szeptember »«
2019 Szeptember
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30