Soltész Miklós: Az ellenzék gondolkodása moszkovita (PS-videó!)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Soltész Miklós: Az ellenzék gondolkodása moszkovita (PS-videó!)
Forrás: Pesti Srácok, 2019/06/03 15:15

Soltész Miklós: Az ellenzék gondolkodása moszkovita (PS-videó!)Egy nemzeti, keresztény kormánynak kötelessége, hogy támogassa a határon túl élő magyar közösségeket – mondta a PestiSrácok.hu stábjának nyilatkozva a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, aki vasárnap a székelyföldi Lövétén vett részt a helyi népiskola, illetve az új napköziotthon átadó ünnepségén. Soltész Miklós a vele készült interjúban emlékeztetett, hogy 2010 előtt Magyarországnak egy olyan kormánya volt, amelynek tagjai megtagadták nemzettestvéreinket, sőt, manapság is az a céljuk, hogy megnyirbálják a külhoni magyarság már megszerzett jogait. A lövétei beruházást a magyar kormány is támogatta, az államtitkár ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a helyi közösség összetartása nélkül a pénz önmagában kevés lett volna, kellett hozzá az az áldozatos munka is, amelynek révén a két épület elkészülhetett. Soltész Miklós szerint az anyaországi ellenzéknek a moszkovita gondolkodásmódja, a merjünk kicsik lenni-indíttatásból fakadó kishitűsége miatt reménye sincs arra, hogy kialakítsa saját család, illetve nemzetiségi politikáját, sajátságos kényszermegoldásként pedig csak Bangóné patkányozása, és hasonló botrányos szereplések jutnak nekik. Soltész Miklós azt kívánta a politikai paletta másik oldalán küzdőknek, hogy átélhessenek olyan pillanatokat, mint amilyeneket a magyar kormány képviselői a zsúfolásig megtelt lövétei, illetve korábban a csíkzsögödi templomban. Az államtitkár szerint a körülöttünk élő népek csak akkor veszik komolyan a magyarokat, ha mi is komolyan vesszük magunkat.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031