Mars Magyarország bevezeti a Nutro™ termékcsaládot - a sajtótájékoztató előadóinak bemutatása ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Mars Magyarország bevezeti a Nutro™ termékcsaládot - a sajtótájékoztató előadóinak bemutatása ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/05/16 16:15

Mars Magyarország bevezeti a Nutro™ termékcsaládot - a sajtótájékoztató előadóinak bemutatása ... 1.Mars Magyarország bevezeti a Nutro™ termékcsaládot. Te jól eteted a kutyádat? címmel sajtótájékoztatót tartottak erről 2019. május 16-án a Bálna Terasz & Bálna Bisztróban, ahol megismerkedhettünk a helyes állattartással és előadást hallgattunk meg a háziállatok helyes táplálásáról.
Az eseményen beszédet mondott dr. Fikó Fruzsina, szakértő állatorvos, Kajdon Tamás a Mars Magyarország speciális állateledel felelős Key Account managere és dr. Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó. Az esemény moderátora Farkas Zsolt volt.
Sokak számára a házi kedvencük családtagnak számít, így ugyanúgy ügyelnek kutyájuk egészségére, mint a sajátjukéra. Az egészség megőrzése a táplálkozással kezdődik. A Nutro™ Grain Free és a Nutro™ Limited Ingredient termékek tökéletes megoldást nyújtanak, ha a gazdi kiemelt odafigyeléssel táplálná kis kedvencét.
Megtudtuk, hogy egy 2018-as kutatás szerint Magyarországon a lakosság 36%-a lakik kutyás lakásban, ami azt jelenti, hogy 3 millió gazdás kutya él az országban. A Mars állateledel részlegénél fontosnak tartják, hogy a gazdik minden fontos tápanyagot meg tudjanak adni kedvenceiknek. Munkatársaik a Waltham Centerben folyamatosan azon dolgoznak, hogy megfelelő minőségű állateledeleket tudjunk kínálni az állattartóknak. Ennek legújabb példája a NUTRO termékcsalád - mondta Kateřina Nechvátalová a Mars Petcare Közép Európáért felelős marketing menedzsere.
Idén a Nutro™ két termékcsaládja, a gabonamentes Nutro™ Grain Free, valamint a korlátozott számú összetevőkre szorítkozó Nutro™ Limited Ingredient érkezik Magyarországra. Mindkét termék lényege, hogy minden szükséges tápanyagot megadjanak a háziállatnak, akkor is, ha érzékeny az emésztőrendszere, vagy épp allergiában, esetleg intoleranciában szenved. Azáltal, hogy nem tartalmaznak olyan allergia,- és intoleranciaforrásokat, mint például a szója, gabonafélék, tejtermékek és kukorica, segítenek megelőzni ezeknek az érzékenységeknek a kialakulását kedvencünknél. Minden Nutro™ termék elsődleges összetevője a magas minőségű állati fehérje, emellett az összes termék GMO-mentes.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930