Riasztás (2019-05-14) - HÍR TVVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Riasztás (2019-05-14) - HÍR TV
Forrás: HírTV, 2019/05/14 21:16

Riasztás (2019-05-14) - HÍR TVEgy igazi legenda a Riasztás legújabb adásában. Nógrád megyébe, azon belül Bátonyterenyére látogatott műsorunk, ahol Orosz Istvánnal, vagy ahogy sokan ismerik, Pitykével találkoztunk. Az egykori rendőr neve a szervezett bűnözés elleni harcban vált ismertté, nyugdíjazása után hazaköltözött, de a harc számára ezzel nem ért véget, most az egyre súlyosabb problémákat okozó kábítószer ellen küzd.
Súlyos büntetést kapott az a két magyar fiatal, akik Pardubicében egy cseh taxist támadtak, s kis híján öltek meg. Zsákmányuk mindössze három doboz cigaretta volt, most egyikük kilenc, a saját magukat feljelentő társa hat évet kapott. Az ügy kapcsán annak is utánajártunk, hogy védhetik meg magukat manapság a taxisok.
Harmadik riportunk témája egy, a közvéleményt méltán sokkoló gyilkosság eset. Egy 20 éves fiú közvetlenül Anyák Napja előtt szúrta szíven saját édesanyját. Tettének okára mindössze annyit mondott, "valakik belemásztak a fejébe". Mint kiderült a káldi fiatalember már nem először támadt valamelyik családtagjára, sőt pillangókésével rettegésben tartotta a településen élőket. "Igazi időzített bomba volt" - mondta róla az egyik káldi lakos.
A Hír TV Magyarország élőben műsorának vendége Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos volt. 371 CSILLAG címmel emlékesetet rendeznek a Roma Holocaust évfordulóján. A cím arra a tragikus eseményre utal, amikor az Auschwitz-Birkenau cigány-családi táborban 371 csecsemő született, de közülük egy sem hagyta el élve a lágert. Az estről és a fellépőkről Daróczi János, a rendezvény projektvezetője beszélt.
Zenei programokkal, emberi érintésre életre kelő interaktív installációval, performansszal, műteremlátogatásokkal várja az érdeklődőket május 17-én és 18-án az Art Quarter Budapest minifesztiválja, amelynek keretében az egész épület szabadon bejárható. A programokról a rendezvény művészeti vezetőjét, Kukla Krisztiánt kérdeztük.
Ki mit tud?-ot rendeznek a pszichoszociális betegeknek. A tehetségkutatón helyet kapnak zenei produkciók, vers-és prózamondás, tánc, paródia és színjátszás, vizuális alkotóművészet és kézművesség. A Ki mit tud?-ról és céljáról Dr. Simon Lajos pszichiáter beszélt. Egy igazi legenda a Riasztás legújabb adásában. Nógrád megyébe, azon belül Bátonyterenyére látogatott műsorunk, ahol Orosz Istvánnal, vagy ahogy sokan ismerik, Pitykével találkoztunk. Az egykori rendőr neve a szervezett bűnözés elleni harcban vált ismertté, nyugdíjazása után hazaköltözött, de a harc számára ezzel nem ért véget, most az egyre súlyosabb problémákat okozó kábítószer ellen küzd.
Súlyos büntetést kapott az a két magyar fiatal, akik Pardubicében egy cseh taxist támadtak, s kis híján öltek meg. Zsákmányuk mindössze három doboz cigaretta volt, most egyikük kilenc, a saját magukat feljelentő társa hat évet kapott. Az ügy kapcsán annak is utánajártunk, hogy védhetik meg magukat manapság a taxisok.
Harmadik riportunk témája egy a közvéleményt méltán sokkoló gyilkosság eset. Egy 20 éves fiú közvetlenül Anyák Napja előtt szúrta szíven saját édesanyját. Tettének okára mindössze annyit mondott, "valakik belemásztak a fejébe". Mint kiderült a káldi fiatalember már nem először támadt valamelyik családtagjára, sőt pillangókésével rettegésben tartotta a településen élőket. "Igazi időzített bomba volt" - mondta róla az egyik káldi lakos.
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/
► a honlapunkon: https://hirtv.hu/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031