Budapesti Nyári Fesztivál 2019 - Siklósi Beatrix, igazgató - M5 csatorna ... 5.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Budapesti Nyári Fesztivál 2019 - Siklósi Beatrix, igazgató - M5 csatorna ... 5.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/05/14 07:15

Budapesti Nyári Fesztivál 2019 - Siklósi Beatrix, igazgató - M5 csatorna ... 5.Budapesti Nyári Fesztivál 2019 sajtótájékoztatón - Siklósi Beatrix, igazgató - M5 csatorna ...
Bán Teodóra, a fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója május 13-án a Margitszigeti Casinóban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 14 különleges bemutató lesz a két színpadon. Összesen mintegy 120 ezer nézőt várnak, többet mint az előző évben.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, hogy a fesztivál programjában klasszikusok és modern darabok is szerepelnek, opera, musical és zenés színházi produkciók, tánc- és show-műsorok, könnyűzenei csemegék is várják a közönséget.
Bán Teodóra részletesen is beszélt a programokról. Mindkét nyári színházunkban, a Margitszigeten és a Városmajorban is olyan esteket, produkciókat tervezünk színre vinni, amelyekről feltétel nélkül hisszük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is elnyerik majd az Önök tetszését, érdeklődését. 2018-as évadunkban közel 120 előadást, programot, opera-, musical-, balett-, szimfonikus- és könnyűzenei koncertet, gyerekszínházi és prózai előadást, irodalmi sétát, interaktív programot bonyolítottunk le két nyári színházunkban, ahol több, mint 100 ezer vendéget fogadtunk.
Közönségünk egy része már visszatérő látogató Budapestről és az ország különböző városaiból, de a külföldi vendégek, turisták körében is nagy érdeklődés mutatkozott produkcióink iránt. Ezeket az impozáns számokat a 2019-es évben szeretnénk nemcsak megtartani, de túlszárnyalni is! Ennek okán nyári színházaink idei repertoárjában minden eddiginél bőségesebb, színesebb és vonzóbb előadásokat mutatunk be, méghozzá olyan kiválóságokkal, akiknek színpadi jelenlétére méltán lehetünk büszkék Budapesten.
A Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei szuperprodukciói közül több előadásra válthatók már jegyek: programjainkon többek között olyan kiválóságok közreműködnek, mint José Cura, Vittorio Grigolo, Nicola Benedetti és a San Francisco-i Ifjúsági Zenekar, de fellép nálunk a népszerű Pink Martini és a magyar zenei élet meghatározó zenekara, a žagar is.
Ezen a nyáron is sokszínű programokkal, zenés bemutatókkal, Színházi Szemlével, matinékkal, gyerekelőadásokkal és a műfajok legszélesebb skáláján mozgó koncertprogrammal várja visszatérő és új vendégeit a Városmajori Szabadtéri Színpad. A mára közkedvelt koncerthelyszínné vált budai játszóhely hagyományaihoz híven új évadában is izgalmas előadókat és zenei formációkat vonultat fel.
Szombat esténként a legváltozatosabb műfajú előadók és zenei formációk, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie- tradicionális, crossover és világzenei koncertek várják a közönséget. A 2019-es nyári évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra a Városmajorban, mint az idén is visszatérő Palya Bea, Dés László Vásáry Tamás vagy Rákász Gergely, valamint olyan debütálók, mint Geszti Péter vagy Freddie, továbbá a Pál Utcai Fiúk, a Hiperkarma, a Magashegyi Underground, Kamarás Iván, Náray Erika-Szinetár Dóra-Szalóki Ági, Vastag Csaba, vagy a Cotton Club Singers.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930