Karácsony Gergely, a minden gyanú alatt álló szélkakas (PS-videómontázs)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Karácsony Gergely, a minden gyanú alatt álló szélkakas (PS-videómontázs)
Forrás: Pesti Srácok, 2019/02/22 16:45

Karácsony Gergely, a minden gyanú alatt álló szélkakas (PS-videómontázs)A PestiSrácok.hu stábja hétfőn órákon át várakozott Karácsony Gergely polgármesterre a zuglói önkormányzat épülete előtt, de a balliberálisok mindenre alkalmas aduásza inkább bezárkózott irodájába, a 2014-es kampányban megígért "nyitott hivatal" helyett pedig biztonsági őrök tartóztatták fel munkatársainkat. Ha már nem tehettünk fel kérdéseket a főpolgármester-aspiráns eddigi szélkakas politikájáról és arról, hogy mi a véleménye a Jobbik zsidóveréssel kérkedő politikusa, Szávay István helyébe lépő Bencsik János volt Alfahír-szerző Szávaynál és Gyöngyösi Mártonénál is durvább antiszemitizmusáról, illetve a Jakab Péter országgyűlési képviselőnek oly kedves zsidóviccekről,  s mindez belefér-e az általa preferált szövetségi politikába, előszedtük Karácsony korábbi gondolat-gabalyodásait. Az elmúlt évek önellentmondásait és magyarázkodásait egybesűrítő videónk talán segít eldönteni, alkalmas-e Karácsony Gergely a magyar nemzet kétmilliós fővárosának vezetésére?
(Természetesen ha Karácsony Gergely meggondolja magát és a megígért módon valóban válaszol az interjúmegkeresésünkre, állunk elébe!)
A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács AndrásAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930