„Soha ne add fel, és tedd, ami rád bízatott!” – Simon V. LászlóVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:„Soha ne add fel, és tedd, ami rád bízatott!” – Simon V. László
Forrás: Pesti Srácok, 2019/02/18 23:45

„Soha ne add fel, és tedd, ami rád bízatott!” – Simon V. LászlóKönnyebb lenne azt felsorolni, hogy mi nem volt még életében Simon V. László, mint azt, hogy mi volt. Az utcagyerekségből az ökölvívás emelte ki, később a Fradi szélsőjeként ő lett a legtöbb válogatottsággal rendelkező magyar jégkorongozó. Bejárta a világot, vezetett többmilliós nézettségű tévéműsort, volt sporttudósító, és írt huszonöt könyvet – többek között olyan legendákról, mint Puskás Öcsi, Papp Laci, a filmrendező Radványi Géza, a repülés egyik úttörője, id. Rubik Ernő, Alfonzó vagy Böjte Csaba ferences szerzetes. És mindemellett 84 évesen olyan friss, hogy ha letagadna tizenöt évet, akkor is azt gondolná az ember, hogy milyen fiatalos így hetven felé közeledve. A konzervatív gondolkodásmódját nyíltan felvállaló örökifjú volt a Polbeat vendége, ahol Stefka István, Vésey Kovács László és Kurtz ezredes próbálták megszabni a beszélgetés menetét, de Simon V. László „mesélőkéjét” nem lehet keretek közé szorítani. A legfőbb üzenete pedig az az egyszerűnek tűnő, sokszor mégis nagyon nehéz küldetés, hogy „soha ne add fel, és tedd, ami rád bízatott”.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930