Kredenc - Kredens, Magyar - Lengyel Étterem a Ráday utcában ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kredenc - Kredens, Magyar - Lengyel Étterem a Ráday utcában ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/01/03 18:15

Kredenc - Kredens, Magyar - Lengyel Étterem a Ráday utcában ... 1.Megnyílt a KREDENC - KREDENS magyar - lengyel étterem a Budapest, Ráday u. 14. szám alatt december elején. A Magyarországon élő, lengyel származású Izabella barátságos, családias éttermet hozott létre, ahol az igazi lengyel és magyar ízek mellett lengyel vendégszeretettel várják, fogadják az érkezőket, így sokunk számára törzshellyé válhat.
Az étteremben üzletvezetője mutatta be a kínálatot, a lengyel gasztronómia legfinomabb, klasszikus ételeit, melyek lengyel receptek alapján, lengyel alapanyagokból készülnek. Mintegy tizenöt féle pierogiból válogathatunk. A pierogi különböző töltelékkel készített tészta. Van húsos, gombás, káposztás, lekvárral töltött vagy az almás-fahéjas is. Az ételek mellett lengyel italokkal is várják a vendégeket, lengyel vodkával és kézműves sörrel.
A lengyel ételek - bigosz, zurek, pierogi - mellett magyar ízekkel is találkozhatunk az étlapon, így biztosan mindenki talál kedvére való fogást.
Az étteremben lehetőség lesz akár kisebb rendezvények, családi események rendezésére is, a galérián fotelekben ülve beszélgetni és olvasgatni lehet, mint egy kávézóban.
A KREDENS étterem pótolja a hiányt, amit a lengyel ételek szerelmesei éreznek, hiszen a lengyel ételek között számos olyat találunk, amit újra és újra elfogyasztanánk, miután haza tértünk egy lengyel utazásról.
Az üzletvezető hölgy ajánlatát kóstoltuk meg: céklaleves töltött húsos és gombás tésztával, Pierogi Borjúhúsos erdei gombával, marhahúsos rókagombával, olasz mozzarellával és szárított paradicsommal. Desszertként palacsinta.
Kredenc - Kredens néven barátságos, családias magyar-lengyel éttermet hozott létre Budapesten a Ráday utca 14-ben, a lengyel származású, Izabella, ahol igazi lengyel és magyar ízek valamint lengyel vendégszeretettel fogadják az érkezőket, így sokak, sokunk számára törzshelyévé válhat.
Az étterem üzletvezetője mutatta be a kínálatot, a lengyel gasztronómia legfinomabb, klasszikus ételeit, melyek lengyel receptek alapján, lengyel alapanyagokból készülnek. Köztük, mintegy tizenöt féle pierogiból válogathatunk. A pierogi különböző töltelékkel készített tészta. Van húsos, gombás, káposztás, lekvárral töltött vagy az almás-fahéjas is. Az ételek mellett lengyel italokkal is várják a vendégeket, lengyel vodkával és kézműves sörrel.
A lengyel ételek mellett magyar ízekkel is találkozhatunk az étlapon, így biztosan mindenki talál kedvére való fogást.
Az étteremben lehetőség van rendezvények, családi események rendezésére is, a galérián pedig fotelekben ülve beszélgetni és olvasgatni tudunk mint egy kávézóban.
A KREDENS étterem pótolja a hiányt, amit a lengyel ételek szerelmesei éreznek, hiszen a lengyel ételek között számos olyat találunk, amit újra és újra szívesen elfogyasztanánk, miután haza tértünk egy lengyel utazásról.
Az üzletvezető hölgy ajánlatát kóstoltuk meg: céklaleves töltött húsos és gombás tésztával, Pierogi Borjúhúsos erdei gombával, marhahúsos rókagombával, olasz mozzarellával és szárított paradicsommal. Desszertként palacsintát.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930