Európa aláírja saját halálos ítéletét? – Nógrádi György a Polbeat vendégeVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Európa aláírja saját halálos ítéletét? – Nógrádi György a Polbeat vendége
Forrás: Pesti Srácok, 2018/12/14 13:45

Európa aláírja saját halálos ítéletét? – Nógrádi György a Polbeat vendégeEurópa sajnos gyógyíthatatlan, jelenleg millió sebből vérzik, amelynek egyik fő oka éppen a migráció - jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című élő adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Hangsúlyozta, Európának nem csak a migránskérdésre nincs válasza, illetve rossz válaszai vannak, de Ukrajnával sem tud mit kezdeni, mint ahogy arra sincs felkészülve, hogy néhány éven belül létrejön Nagy-Albánia.
"Brüsszel a migránsügyben mindent meg akar tenni májusig, mert az EP-választások után más összetételű lesz az Európai Parlament. Az látszik, hogy Európa jobbra tolódik, de nem olyan ütemben, mint ahogy azt sokan várják. Szerintem május után nem lesz stratégiai fordulat az unióban, és folytatódni fog Európa jobbra tolódása. A migráció nagyon megosztja Európát. Az ide érkező bevándorlóknak mindössze az 5-7 százaléka politikai menekült, a többi gazdasági bevándorló. Svédországban és máshol is nő a no-go zónák száma, párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Legutóbb Nürnbergben voltam, ahol húsz emberből mindössze egy volt német" - mondta Nógrádi György.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031