A Jobbik szerint Szávay nem manipulált, csak jól tippelt, lemondása a zsidózás miatt jó döntés voltVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A Jobbik szerint Szávay nem manipulált, csak jól tippelt, lemondása a zsidózás miatt jó döntés volt
Forrás: Pesti Srácok, 2018/12/03 20:45

A Jobbik szerint Szávay nem manipulált, csak jól tippelt, lemondása a zsidózás miatt jó döntés voltSzávay István – a jobbikosokat hivatalosan meglepő – lemondásáról, a Jobbik tisztújításának meghekkelésében történt részvételéről, illetve a CEU immár hivatalosan is – az intézmény által félrekommunikált – Bécsbe költözéséről kérdezte a PestiSrácok.hu stábja a képviselőket az Országgyűlés hétfői ülésnapján. A Jobbikból eltávolított Dúró Dórát nem lepte meg, hogy Szávayék trükköztek Vona Gábor lemondása után, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese szerint a zsidózás után Szávay Istvánnak azonnal le kellett volna mondania parlamenti mandátumáról is. Követendő példának tartja Szávay bölcs, férfias döntését a lemondásáról Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője ugyanakkor visszautasította azokat a – szerinte – feltételezéseket, hogy a párt jelenlegi vezetése manipulációk eredményeképpen került a helyére. Mirkóczki úgy látja, Szávay mindössze jól tippelt, amikor tű, illetve százalékpontosan megjósolta a következő elnökség összetételét. Mirkóczki Ádám szerint a jobbikosokat is meglepte Szávay István döntése, aminek semmi köze ahhoz, hogy a lelépő képviselő hétfőn, közvetlenül bejelentése előtt Szabó Gáborral egyeztetett. Portálunk információi szerint az egyeztetés úgy történt, hogy Szabó magához rendelte Szávayt, aki hirtelen megvilágosodott, és belátta: zsidózni és elnökségi választást manipulálni mégsem tisztességes dolog.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930