Sípok, dobok és harcias rigmusok a szakszervezetek kormányellenes tüntetésénVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Sípok, dobok és harcias rigmusok a szakszervezetek kormányellenes tüntetésén
Forrás: Pesti Srácok, 2018/11/06 21:45

Sípok, dobok és harcias rigmusok a szakszervezetek kormányellenes tüntetésénTüntetést tartottak a szakszervezetek a cafeteria-rendszer egyes elemeinek megadóztatása miatt. A cél Varga Mihály pénzügyminiszter szerint az, hogy meg kell szüntetni azt a rendszert, hogy munkabér helyett különféle természetbeni juttatásokat, utalványokat adnak a munkavállalóknak. A tüntetésen több szakszervezet szállította a tagokat a fővárosi tüntetésre. Több százan gyűltek így össze szakszervezeti zászlókat lobogtatva, sípokat fújva és hordókat ütögetve. A borzasztó hangzavaron kívül borízű hangok szidták a kormányt és követelték, hogy ne adóztassák meg a kijelölt cafeteria elemeket. Stábunk a tüntetés helyszínén járt és a demonstrációra érkezőket, valamint a szakszervezeti vezetőket is megkérdezte a célokról és a tüntetés miértjéről. Volt olyan tüntető is, aki nem tudta pontosan, hogy miért is jöttek, de bízik a jobb folytatásban. Bár pártsemlegesnek nyilvánították a rendezvényt, több szocialista politikus is részt vett rajta, a PestiSrácok.hu arra is kíváncsi volt, hogy ez alapján volt-e politikai felhangja a vonulással egybekötött tüntetésnek. Sikerült beszélnünk a pártsemleges rendezvényen részt vevő Tóth Bertalannal is, az MSZP elnökével, aki szerint megint csak Mészáros Lőrinc jár jól, a nép pedig hoppon marad.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930