Vizoviczki videófelvételekkel tarthat sakkban rendőröket és politikusokat? - PS MoziVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Vizoviczki videófelvételekkel tarthat sakkban rendőröket és politikusokat? - PS Mozi
Forrás: Pesti Srácok, 2018/10/19 06:15

Vizoviczki videófelvételekkel tarthat sakkban rendőröket és politikusokat? - PS MoziMegszólalt a PestiSrácok.hu-nak a nemrég adócsalás miatt jogerősen hét évre ítélt, főrendőrök megvesztegetésével is vádolt diszkópápa, Vizoviczki László legnagyobb ellenfele, Surnyák Mihály. A Tropical éjszakai mulató tulajdonosa volt az egyetlen, aki nemet mondott Vizoviczki erőszakos belvárosi terjeszkedésére, sőt, 2000 nyarán dokumentum értékű videófelvételt készített arról, hogy rendőrök asszisztálása mellett az éjszaka császára verőembereivel miként terrorizálta a Váci utcát. Noha a férfi a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF) és később a bíróságon nem tett terhelő vallomást a diszkókirályra, portálunknak adott exkluzív videóinterjújában mégis minden részletre kiterjedően beszélt Vizoviczki László alvilági felemelkedéséről, rendőri és közéleti kapcsolatairól. Surnyák elmondta, a vállalkozó több kompromittáló felvételt őriz rendőrökről és politikusokról, amiket nyilvánosságra hozhatnak, ha Vizoviczkivel bármi történik. De szóba került egy, a diszkópápával üzleti és baráti kapcsolatot ápoló, százmilliós vagyonnal rendelkező sztárzsaru, valamint egy volt belügyminiszter és egy igazságügyi miniszter is. Részletek a videóban!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031