Győr is E.L.L.E.N.Á.L.L., csak nem Gyurcsánnyal, hanem GyurcsánynakVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Győr is E.L.L.E.N.Á.L.L., csak nem Gyurcsánnyal, hanem Gyurcsánynak
Forrás: Pesti Srácok, 2018/10/03 07:15

Győr is E.L.L.E.N.Á.L.L., csak nem Gyurcsánnyal, hanem GyurcsánynakAz Orbán-rezsimet megdönteni kívánó kritikus tömeg, legalább százharminc ember – ebbe beleszámolandó a helyszínen megjelent húsz, jobb sorsra érdemes újságíró – élén győzte le kedden a patás ördögöt Gyurcsány Ferenc, aki kormányváltó haknikörútján Győrbe érkezett kedden, Az időzítés mérnöki pontosságú a DK-ban, a hazai belpolitika iránt érdeklődők ugyanis nagyon jól tudják, hogy Orbán Viktor keddenként szokott megbukni. Gyurcsány beszédében biztosította a többségükben idős emberekből álló gyülekezetet, hogy ő, és ők együtt a valódi többség, ne higgyék el, hogy a Fidesz-KDNP áprilisban győzött a választásokon. A szónok-alkimista egyértelművé tette, hogy Orbán legfeljebb azok vezetője lehet, akik rá szavaztak, szavaiból annak az elképesztő innovációnak a skicce kezdett kibontakozni, hogy a kormánypártok-ellenzéki erők felállás már a múlté, meghaladta önmagát, a jövőben azt úgy kell átalakítani, hogy akik indulnak a választásokon, azok mindannyian alakíthassanak egy-egy kormányt, és azok majd Nagyon Komoly, Építő Jellegű Vitákkal irányítják Magyarországot. Érdekesség, hogy az áprilist megelőző kampány bevált elemei – fideszesek bebörtönözése, köztéri akasztások, vagyonelkobzások – ezúttal nem kerültek terítékre, pedig a PestiSrácok.hu helyszíni stábjának benyomásai szerint ezekre fogékonyak lettek volna a miniszterelnökre utaló mondatok után szervezetlenül huhogó nyugdíjasok. Gyurcsány Ferenc beszédében felfedte a kormány ármánykodásait, egyúttal kibökte az igazságot is: az illegális bevándorlók valójában mindannyian az Aleppó bombázása elől menekülő emberek, akiknek kezet kell nyújtanunk, és ez a kötelesség megelőz minden más igényt. A DK elnöke ezt azoknak a győrieknek adta elő, akik még élénken emlékezhetnek, amikor három esztendeje a Keleti pályaudvarról kitörő migránsok a nyugati határ felé tartó vonulásukkor épp a városukat tarolták le. A hűvös kora este ugyanakkor sokaknak megérhette, a kitartók közül ugyanis többeknek sikerült közös szelfit készítenie Ferenccel.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930