92. Magyar Örökség Díjátadó ünnepség - Juhász Judit - Köszönet … 21.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:92. Magyar Örökség Díjátadó ünnepség - Juhász Judit - Köszönet … 21.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/09/30 09:45

92. Magyar Örökség Díjátadó ünnepség - Juhász Judit - Köszönet … 21.Juhász Judit: Mielőtt átadnám a szót Dr. Klinghammer István elnök úrnak, hogy zárja be ünnepségünket, felolvasom a köszöneteket és közleményeket.
Köszönetet mondunk a Magyar Örökség-díjas Vincze László és Fiai Papírmerítő Műhelyének a gyönyörű oklevelek elkészítéséért; a Magyar Tudományos Akadémiának, hogy térítésmentesen bocsátotta rendelkezésünkre a Dísztermet és a Képes termet.
Ezúton is szeretnénk megköszönni Schmitt Pál v. köztársasági elnök úr nagylelkű adományát.
Köszönetet mondok Kiss Melittának!
Köszönjük Dr. Takács Józsefnek az egyes laudációkhoz kapcsolódó vetítések gondos előkészítését.
Köszönetet mondunk továbbá mindazoknak, akik a tagdíjon felüli befizetéseikkel, adományaikkal hozzájárultak az Egyesület működési költségeihez.
Köszönetet mondunk Szabados Juliannának és Ormándlaky Gábornak, a Krónika Videomagazin szerkesztőinek, hogy díjmentesen bocsátják rendelkezésünkre a Magyar Örökség díjátadó ünnepségek felvételét.
Az eseményről hírt adnak a napi- és hetilapok, az MTI, a Kossuth, a Magyar Katolikus, a Mária, a Civil és az Info Rádió. A díjátadást rögzíti a Duna Televízió, az M4 és M5 csatorna, az ECHO TV, valamint a Mezőtúri TV. Az eseményről DVD felvétel is készül. A DVD-k Csenki Andrásnál rendelhetők meg.
Közlemények: 2018. október 5-én (pénteken) 19 órakor kerül sor a Béres József: Szép Magyar Ének c., bővített kiadású énekeskönyve ihlette film nyilvános vetítésére az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
2018. november 3-án (szombaton) 17 órakor a Pesti Vigadó Dísztermében (1051 Budapest, Vigadó tér 2) kerül megrendezésre a Kárpát-medencei Magyarok zenéje c. sorozat gála koncertje, melynek fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. Az esten fellép a Magyar Örökség-díjas Szélkiáltó Együttes, a kárpátaljai Pál István „Szalonna” és Bandája és a szintén kárpátaljai Credo Együttes, továbbá a Sarjú Banda, valamint a SERVET Csángó Zenekar. A gálakoncert jótékonysági célja: adománygyűjtés Kárpátalja rászorultjainak.
A következő díjátadásra 2018. december 15-én (szombaton) de. 11 órakor kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031