Paulaner Oktoberfest Budapest ... 3.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Paulaner Oktoberfest Budapest ... 3.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/09/09 09:15

Paulaner Oktoberfest Budapest ... 3.A sajtótájékoztató résztvevői: Várkonyi Attila (DJ Dominique) moderátorként. Ever Drink Kft. ügyvezetője, Zimbo Perbál Kft. képviselői, Pécsi István, a Kincsem Park igazgatója, Food Truck Catering képviselői, Magna Cum Laude, Beatrice, Nagy Feró, Curtis, Magyar Virtuózok …
Megtudtuk, hogy 2018. szeptember 27-30.,- ami a németországi Oktoberfest második hétvégéje - Paulaner Oktoberfest sörrel, food truck udvarral, hazai kézműves sörökkel, koncertekkel, német hagyományőrző sramli zenével, vidámparkkal, ingyenes gyerek programokkal várják a szervezők a vendégeket.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a budapesti Kincsem Park a fesztivál helyszíne, ahol parkosított terület, lóversenypálya és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra szinte már a müncheni rendezvényhelyszín adottságaival vetekszik. Budapesti rendezvény alternatívát kínál mindazoknak, akiknek személyesen nincs lehetőségük Münchenben megtapasztalni ezt az utánozhatatlan közösségi élményt, valamint nagy örömünkre, egyre több külföldi látogatóval büszkélkedhetünk.
A délutáni órákban családi és részben ingyenes gyermekprogramokkal kedveskedünk látogatóinknak. Többek között vidámpark, térítésmentes gyerek bungee jumping- trambulin, kisállat simogató, kézműves foglalkozások, a Lovas Színház tagjainak bemutatói várják a fesztivál legfiatalabb látogatóit és szüleiket
Az Oktoberfest hagyományaihoz igazodva, szintén a délutáni és kora esti órákban, a Kincsem Park által szervezett agár, galopp, és lóverseny futamok szórakoztatják a publikumot. A bajor és hazai gasztronómiai kirándulást egész nap biztosítja az önmagában is nagyon népszerű Food Truck Catering.
PROGRAM A PAULANER NAGYSÁTORBAN:
Szeptember 27. csütörtök - Hivatalos megnyitó, Curtis, Follow the flow, Delta, dj. Szecsei
Szeptember 28. péntek - Tóth Gabi, Beatrice nagykoncert, dj. Dominique, dj. Hory
Szeptember 29. szombat - Soulful, Happy Gang, dj. Dominique, Animal Cannibals, dj. Thomx
Szeptember 30. vasárnap - Musikverein Harmonie Gerstetten 50 tagú német fúvós zenekar kiegészülve a
30 tagú Pilisvörösvári Német Nemzetiségi fúvószenekarral, dj. Thomx, MAGNA CUM LAUDE és Magyar Virtuózok produkció bővített felállásban
ZIMBO SRAMLI SÁTOR
Szeptember 27. csütörtök - Die Adlersteiner, Szomorer Jungs
Szeptember 28. péntek - Werischwarer Burschen
Szeptember 29. szombat - Lohr Kapelle, Heimattöne Kapelle
Szeptember 30. vasárnap - Szomorer Jungs, Die Spatzen
Food Truck Catering - Kézműves sörfőzdék sörkülönlegességei. A legnépszerűbb streetfood finomságok, Vursli, Klasszikus vidámpark gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Lóversenypálya - Agár-, galopp- és lóversenyek péntektől vasárnapig.
Az Oktoberfest első ízben 1810 októberében került megrendezésre a müncheni Terezia mezőn. A hagyományt Lajos trónörökös herceg és Terézia hercegnő esküvője teremtette meg, ahová München egész lakossága hivatalos volt. Az ünnepet a későbbiekben lóversenyekkel, mezőgazdasági vásárokkal színesítették. Az időjárási viszonyok miatt szeptember hónapban kezdődő Oktoberfest mára a világ legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát. Évente átlagosan 6 millió vendég látogat el az Oktoberfest-re a világ minden tájáról. A rendezvényen kizárólag a müncheni sörfőzdék vehetnek részt, kifejezetten az erre az alkalomra főzött sörkülönlegességeikkel.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031