Peace starts with Me! - FFWPUI - Béke nagykövetekről - Krebsz Tibor, elnök ... 7.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Peace starts with Me! - FFWPUI - Béke nagykövetekről - Krebsz Tibor, elnök ... 7.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/09/02 16:15

Peace starts with Me! - FFWPUI - Béke nagykövetekről - Krebsz Tibor, elnök ... 7.Peace starts with Me! Családok Szövetsége a Világ Békéjéért és Egységéért (FFWPUI) - Emlék műsor …
Köszöntő beszédet mondott Szurasenkó Dániel, az Országos Rabbiképző Zsidó Egyetem hallgatója. Majd reprezentatív tiszteletadás következett virággal. Ábrahám gyermekei - az egység és tisztelet kifejezése: A folyó nem utasítja el a beleömlő patakokat.
Dr. Sun Myung Moon szellemi öröksége - Krebsz Tibor a Családok Szövetsége magyarországi elnöke.
Kik érdemelhetik ki a békenagyköveti címet - Békenagyköveti kinevezések átadása. Dr. Tóth Mónika - tradicionális koreai táncok. Kozma György István - koreai tanmese. Gadzsev Ágota és Krebsz Kiara Eunsuk - Koreai dallamok. Recita Trio műsora.
Dr. Sun Myung Moon tiszteletes, akit milliók tisztelnek Messiásként, a II. Eljövetel Uraként és Igaz Szülőként, Koreában született, de több mint 40 évig Amerikában élt, akit békeszerető családok világszerte szeretnek, eltávozott a szellemi világba. Utolsó óráiban felesége Dr. Hak Ja Han, gyermekei és közeli tanítványai vették körül. Az "isteni szikra", ami a szeretetre való képesség „az élet másokért” elv gyakorlásához szükséges, az Ő birtokában volt. Ezt a tehetségét, ajándékát hagyta a jelen világra és utódainkra.
Annyira szerencsések vagyunk, hogy egy időben élhettünk vele, aki példátlan, Istenért és az akaratáért való eltökélt életet élte, hogy ezzel megmentse az emberiséget. Ebben a munkában a felesége, Dr. Hak Ja Han eddig és ezután is példát mutat. Moon tiszteletes elképzelései tovább élnek felesége, Dr. Hak Ja Han Moon vezetésén keresztül, aki mindig részese volt az Egyesítő Egyház nemzetközi vezetőségének, férjével közösen Igaz Szülőkként kiállva. A halál nem az emberi élet végét jelenti, hanem inkább egy új kezdetet. Moon tiszteletes mindig arra bátorított bennünket, hogy harmóniában éljünk az örök világgal, így Moon tiszteletes ezután is velünk marad.
A Családok Szövetsége a Világ Békéjéért és Egységéért (FFWPU) családok nemzetközi közössége, melynek célja, hogy a mindennapokban az igaz szeretet eszményét megtestesítve Sun Myung Moon tiszteletes elképzeléseinek megfelelően kialakítsák azt a békés világot, amelyben minden ember, faj és vallás egységben él egymással.
A Családok Szövetsége a nevében foglaltaknak megfelelően három eszmény mellett áll ki: ez a család, a béke és az egység eszménye. A Családok Szövetsége központi küldetése, hogy hirdesse azokat az értékeket, amelyek erőssé teszik a családokat. Ezek közé tartozik, hogy a házastársakat hűségre ösztönzi, a szülőket pedig arra, hogy a gyerekeiket szeressék, védelmezzék, gondoskodjanak róluk és tanítsák meg őket a legemelkedettebb erkölcsi szabályok betartására. A gyerekektől azt kéri, hogy szeressék és tiszteljék szüleiket és nagyszüleiket. A család, a szeretet és a szolgálat egyetemes kérdéseiben támogatja a vallások és a nemzetek közötti együttműködést, és ezzel a béke kultúrájára törekszik.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031