Idén is Vár a kifutó! - Ability Fashion és a Szépségkirálynők a Hilton szállodában … 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Idén is Vár a kifutó! - Ability Fashion és a Szépségkirálynők a Hilton szállodában … 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/08/15 14:15

Idén is Vár a kifutó! - Ability Fashion és a Szépségkirálynők a Hilton szállodában … 1.Idén is Vár a kifutó! Program sajtótájékoztatót a budavári Hilton Budapest szállodában tartották, augusztus 15-én. A sajtótájékoztatón részt vett és köszöntőt mondott Buday Gergely, Ability Fashion Team vezetője, Árvai Zoltán, a budavári Hilton Budapest szálloda igazgatója, Őexcellenciája Wening Esthyprobot, az Indonéz Köztársaság magyarországi Nagykövete, az esemény fővédnöke. Pastor Anni, Anni Pastor Divatház tulajdonosa, Széles Emília, versenyigazgató, VIII. Magyar Világtalálkozó, Kulimár Miklós, Magyar Aranykereskedő Zrt. Vígékszer. Moderátor Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, az esemény műsorvezetője.
2018. augusztus 31-én 18:30 órától újra "Vár a kifutó!" a budavári Hilton Budapest szálloda Corvina termében.
A Pastor Divatház kollekcióiban láthatjuk a kifutón Ábrahám Eszter, Bolbás Andrea, Ivanova Daniela, Zsófi Lengyel, Pék Daniella, Gabriella Szakolczi, Szép Veronika, Tóth Tímea modelleket.
Modellek a tavalyi évhez hasonlóan kísérők oldalán lépnek közönség elé, akik ismert, neves közéleti személyiségek, így Árvai Zoltán, Farkas Bertalan, Győrfi Pál, Karacs Miklós, Karvai Sándor, Lukács Máté, Müller Péter Sziámi, Proksa Zoltán, Schmuck Andor, Szabó László, Várkonyi Attila, DJ Dominique.
Nincs vár királynők és udvarhölgyek nélkül! Idén együtt lép kifutóra az Ability Fashion modellekkel a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe két királynője Dora Fehervari és Nikoletta Steiger, valamint két udvarhölgy Anna Gyurácz és Petra Dora Szick.
Az eseményhez csatlakozott a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület - Hungarian Paralympic Comittee Elnöke, és a Magyar Paralimpiai Csapatból 4 paralimpikon fiú.
Műsorvezető Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója. Az esemény fővédnöke Őexcellenciája Wening Esthyprobo, az Indonesian Embassy - Budapest, Hungary Nagykövetasszonya.
A műsort színesíti Ivanova Daniela, Rita Gyuris, Éva Fábián, MikiNiki és a CsiniBabák, valamint Krisztián Attila Nagy, Zoltán Proksa, és Santiago Maciel fellépők.
A ruhákat Anni Pastor biztosítja. A ragyogó ékszereket a Magyar Aranykereskedő Zrt Vígékszer üzlete biztosítja. Vár a kifutó! - II. Felvonás hivatalos támogatója a Rex-San Kft.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930