Négyfős sátortábor a Parlament előttVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Négyfős sátortábor a Parlament előtt
Forrás: Pesti Srácok, 2018/08/07 12:15

Négyfős sátortábor a Parlament előttHetek óta kitartóan demonstrál egy maroknyi kormányellenes civil az Országház előtt. De még ők sem értenek egyet egymással. Azt mondják, konfliktusuk óta nem törődnek a másikkal. Kvázi mindenki szajkózza a saját mondandóját. A Kossuth tér egyik oldalán magányos nő tüntet, második hete, ahogy mondja, a "jogbiztonságért". Tőle ötven méterre hárman harcolnak a "magyarság eltiprása ellen", a devizahitelek eltörléséért és a kilakoltatások leállításáért: egy középkorú asszony, ő az állandó arc, már harmadik hete. Állítása szerint van olyan nap, hogy húszan is csatlakoznak hozzá, ma épp két idős úr volt a tüntető társa. Egy dologban egyetértenek a két külön sátor-tábor lakói, hogy a végsőkig ki kell tarnai, mert kötelességük, hogy megmentsék Magyarországot. Hogy mitől? Az nekünk nem volt teljesen világos, de az elhangzott párbeszédekből önök kedves nézőink, olvasóink, talán többet megértenek majd. Mi félúton "Hunvald György és Orbán Viktor unokatestvérek" tézis, a magyarok szándékos hajléktalanná tétele majd a szállókon történő állítólagos elgázosítása, és a Gyurcsány-Orbán kormány által bevezetett devizahitelek között félúton, bevalljuk, elveszítettük a fonalat. A kitartó demonstrálók élvezik a helyzetet. Azt mondták, lassan népszerűbbek mint Jane Fonda. Mi ebből csak annyit láttunk, hogy néhány külföldi turista mosolyogva fényképezte őket. Ha nekik jó is ez így, hisz senki sem háborgatja őket, mi azért aggódunk az egészségükért, hiszen ebben a 35 fokos hőségben, árnyék nélkül, a tűző napon ott a Parlament előtti tér kövén nagyon könnyű napszúrást kapni. Lehet, hogy van aki már túl is van az első hő sokk hatáson...Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930