Növekedés és Digitalizáció - Essősy Zsombor, MAPI vezérigazgató ... 13.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Növekedés és Digitalizáció - Essősy Zsombor, MAPI vezérigazgató ... 13.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/06/01 08:45

Növekedés és Digitalizáció - Essősy Zsombor, MAPI vezérigazgató ... 13.Kerekasztal beszélgetés - Hogyan látják a legbefolyásosabbak? – Gazdasági növekedés. Bojár Gábor, a Graphisoft Park elnöke, Essősy Zsombor, a MAPI vezérigazgatója, Gablini Gábor, a Gablini cégcsoport vezetője, Zsuga János, az MVM vezérigazgatója.
Növekedés és digitalizáció - befolyásos cégek, befolyásos döntéshozók - A digitális transzformáció szükségességéről nem igazán van vita a szakértők között, de hogyan is hat ez a vállalatok mindennapjaira? Nincs olyan területe a gazdaságnak, amelynek a jövőjét ne formálná át előbb vagy utóbb ez az új szemléletmód. VG Konferencia 2018. május 31-én, a Budapest Mariott Hotelben. A konferencia moderátora: Nagy László Nándor, a Világgazdaság rovatvezetője.
Az MNB és az MKIK is részt vett azoknak a javaslatoknak a kidolgozásában, amelyek a kormány új gazdasági stratégiájának alapját képezik majd. A konferencián első kézből tudhatjuk meg pontosan miként is gondolkodnak ezek a szervezetek a legfontosabb gazdasági kérdésekben.
A jelenlegi gazdasági növekedés egyik fontos alapja az európai uniós források, de mire is készüljenek fel a vállalatok, ha ezen a téren változnak az irányelvek, és új alapokra kell helyezni a fejlődést? Új utat kell tehát találni a növekedéshez.
Előadások: Növekedés és digitalizáció - Balatoni András, az MNB Közgazdasági előrejelzés és elemzés igazgatóságának igazgatója. Mit várnak a vállalkozók a digitalizációtól? - Kott Ferenc, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégiumának elnöke
Növekedésorientáltság - Szőcs Gábor, az EXIM Vezérigazgatói Kabinetének igazgatója. A bankszektor kihívásai - Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója.
Biztonságos szerződéskötés a digitális térben - Parti Tamás, a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke. A Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnökhelyettese (elnök: dr. Tóth Ádám).
Digitalizáció és a magyar humán tőke felkészültsége - Csath Magdolna, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja
Kerekasztal beszélgetés - Digitalizáció a pénzügyekben. Moderátor: Nagy László Nándor, a Világgazdaság rovatvezetője. Mészáros Rita, az MFB Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának igazgatója, Egerszegei Ádám, a Takarékbank alelnök-vezérigazgató-helyettese, Sütő Ágnes, a Magyar Bankszövetség elektronikus csatornák területi vezetője
Kerekasztal beszélgetés - Blokklánc-technológia – Senki sem marad(hat) ki belőle. Moderátor: Czeglédi Tamás, a Blockchaineum társalapítója. Csabai Csaba, az Income Locker ügyvezetője, Debreczeni Barnabás, a Shinrai ügyvezetője, Farkas Gábor, a PwC adószakértője, Vesszős Gergely, a Set Group innovatív technológiákért felelős igazgatója.
Kerek asztal beszélgetés - Hogyan látják a legbefolyásosabbak? – Nők az üzletben. Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia vezérigazgatója, Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója, Oláh Zsanett, a Magyar Agrárinformatikai Klaszter alapítója.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031