MTÜ - Spice of Europe - Budapest - Könnyid László, elnök, MSZÉSZ ... 6.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MTÜ - Spice of Europe - Budapest - Könnyid László, elnök, MSZÉSZ ... 6.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/05/14 19:45

MTÜ - Spice of Europe - Budapest - Könnyid László, elnök, MSZÉSZ ... 6.A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Budapest fókuszú kampányt indít 2018. május 15-tól, melynek részleteit ismerhettük meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az új szlogen: Spice of Europe.
Az eseményen beszédet mondott: Guller Zoltán, vezérigazgató, MTÜ, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes, Könnyid László, elnök, MSZÉSZ, Drozsnyik Dávid, art director, Graphasel kreatív ügynökség.
Megtudtuk, hogy megújult a turisztikai márka, az arculat és egy reklámfilm is készült, melyet megismerhettek a jelen lévő szakújságírók és utazási szakemberek.
Budapest és Magyarország nemzetközi turisztikai marketingkampányával Észak-Amerikát, valamint a legfontosabb, nyugat-európai küldő piacokat célozzák meg.
A kampányban Budapestet történelmi emlékekben gazdag, kozmopolita, európai, innovatív, pezsgő, vibráló nagyvárosként mutatják be, kiemelve a Budai Várat, Országházat, a gyógyfürdőket …
Az MTÜ célja, hogy növekedjen mind a vendégéjszakák száma, mind a turisztikai költés mértéke, s meggyőzze a külföldieket, hogy Budapest jóval több, mint egy city break desztináció. Ezért, a kampányban a fővárost vonzáskörzetével együtt, Grand Budapestként jelenítik meg, bevonva olyan településeket, mind Gödöllő, Szentendre, vagy Etyek.
Célcsoportnak az értéktudatos fiatalokat, a világpolgárokat és az élménykereső családokat tekintik.
Spice of Europe szlogennel (Budapest, Európa fűszere) néven indult a Magyar Turisztikai Ügynökség első nemzetközi kampánya. A Budapest fókuszú kampány a fővárost és annak kincseit mutatja be a világ számos országában.
A „Spice of Europe” kampány a főváros metaforikus fűszerességét és sokszínűségét mutatja be. Azt, hogy Budapest egy sokoldalú város, az ide érkező vendég megtalál mindent, ami egy klasszikus, európai fővárosra jellemző, miközben tele van vitalitással, pezsgéssel és kreativitással, az autentikus és történelmi oldala mellett rendkívül innovatív és vibráló világváros. A kampány erre építve fiatalos, kreatív arculattal indul el, amelynek részeként új turisztikai logó, új weboldal, új imázsfilm és új kreatív tartalmak készültek, amelyek bemutatják Budapestet metaforikus fűszerességét, sokszínűségét.
Azt szeretnénk elérni, hogy ha valaki Európába vagy Európában utazik, ne legyen kérdés, hogy nem csak Londont, nem csak Párizst, hanem Budapestet is látnia kell. Kiemelt célunk, hogy a hozzánk érkező vendégek töltsenek el Budapesten legalább még egy éjszakát. És szeretnénk megmutatni azt is, hogy Magyarország fővárosában izgalmas programlehetőségek sokasága várja a turistákat. - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a nemzetközi kampányt bemutató sajtótájékoztatón.
A kampány május 15-én indul és június 30-ig tart, a Magyar Turisztikai Ügynökség online, print és televíziós felületeken hirdet. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a rendelkezésre álló összeg 65 százalékát online platformokon költsük el, a forrás 25 százaléka televíziós megjelenésekre fordítódik.
A kampány során az Ügynökség elsőszámú globális médiapartnere a CNN lesz. Csaknem 900 alkalommal fogják sugározni az imázsfilmet a CNN televíziós csatornáin 250 millió háztartásba eljutva. A hirdetések megjelennek majd az Iberia, a Ryanair, a British Airways, a Lufthansa, az American Airlines és a United Airlines fedélzetein. A WizzAir magazinjának június-júliusi számában 8 oldalas melléklet szól majd Budapestről, mintegy 5 millió utashoz eljutva, a United Airlines légitársaság amerikai járatain pedig több mint 2 millió utas láthat majd Budapestről szóló dokumentumfilmet.
A hirdetések Budapest legfontosabb küldő piacainak számító nyugat-európai országokban, így Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Franciaországban és Olaszországban jelennek meg, valamint az Amerikai Egyesült Államokban.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031