Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Gyárfással szembenVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Gyárfással szemben
Forrás: Pesti Srácok, 2018/04/20 19:15

Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Gyárfással szembenÁldozatnak nevezte magát a Fenyő-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Gyárfás Tamás a rá várakozó újságíróknak, miután pénteken lakhelyelhagyási tilalmat és nyomkövető viselését rendelt el a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) vele szemben. Gyárfás Tamás terhére azt rója a hatóság, hogy több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost. Gyárfás a bírósági döntés után azt állította, hogy ennek a „szörnyűségnek” (Fenyő meggyilkolása – PS) ő maga is áldozata és még a „gondolata sem merült fel benne”, hogy az egykori médiamágnást megölesse. Az ex-úszóelnök a PestiSrácok.hu kérdésére tagadta, hogy tett volna olyan kijelentést Portik előtt, hogy „Fenyő golyót érdemelne”, azt ugyanakkor elismerte, üzleti kapcsolatban állt az olajmaffiózóval. Azt is megkérdeztük Gyárfástól, hogy mit szól Tasnádi Péter állításához, miszerint az ex-úszóelnök a nehézfiút is megbízta Fenyő kivégzésével, ám ő végül nem vállalta el a feladatot. Hogy miként reagált Gyárfás Tamás Tasnádi kijelentésére, hogyan történt az úszószövetség egykori elnökének elfogása, Gyárfás mit mondott a gyanúsítását képező, rejtélyes hangfelvételről, illetve a rá valló védett tanúról, az kiderül videónkból!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930