Plasztikáztassam meg a melleimet?!Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Plasztikáztassam meg a melleimet?!
Forrás: Csivettka, 2017/07/08 12:45

Plasztikáztassam meg a melleimet?!Drága Fiúk Lányok, mire észrevettem elszállt az idő és immár két hete nem osztottam meg videót veletek. Azonban ha minden a számításaim szerint alakul, a mai videóm mellett, holnap is kedveskedek Nektek valamivel :)
Plasztikázás. Nehéz kérdés, sokan titkolják, sokan nem, van aki ha akarná sem tudná titkolni, de egyébként miért is kellene, ha így érzi jól magát a bőrében?! Nemde?!
A mai videóban arra szerettem volna felhívni a figyelmeteket, hogy mindaddig, amíg egy egészséges elképzelést szeretnétek megvalósítani a plasztikázással és az Titeket mentálisan is építeni, addig saját véleményem szerint a plasztikai is csak egy olyan, a modern kor által lehetővé vált eszköz/szolgáltatás, amelyet ugyanúgy érdemes igénybe venni, mint bármelyik másikat! Ám ha valaki túlzásokba esik, akkor az még nagyobb mentális problémákat okozhat.
A Budapesti Plasztikai Intézet honlapja: http://bit.ly/2uVd7GD
A lap alján tudtok konzultációra időpontot kérni.
!!!!!Csivettka Beauty Workshop!!!!
Gyertek mindannyian! Részletek: www.csivettka.com
Csatlakozzatok az eseményhez Facebookon: http://bit.ly/2t8RB3R
Sok-sok részletet fogunk veletek megosztani a közeljövőben!
Ha tetszett a videó, dobjatok rá egy lájkot!
Írjatok nekem a Csivettka Facebookra mindenféle témában:
http://bit.ly/csivettkafacebook
Csivettka mindennapok Instagramon:
http://bit.ly/2mtYl8r
A legfrissebb divatról pedig mindig itt tájékozódom:
http://bit.ly/2mtJPgZ
Együttműködéssel kapcsolatos megkeresések:
ivett.csernyu@gmail.com
xoxo
IMÁDLAK TITEKET!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031