Miele Scout RX3 - Nézz új szemmel a takarításraVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Miele Scout RX3 - Nézz új szemmel a takarításra
Forrás: Miele főzősuli, 2022/02/04 13:30

Miele Scout RX3 - Nézz új szemmel a takarításraOkos hálózat: a Miele@home innovatív rendszerünkkel maximálisan kihasználhatod Miele készülékeidben rejlő lehetőségeket, még intelligensebbé teheted mindennapjaidat. Minden intelligens Miele háztartási készülék kényelmesen, biztonságosan hálózatba kapcsolható. A kezelés egyszerű – a Miele App hangvezérlés vagy meglévő okosotthon-megoldásokba való integrálása révén. A hálózatba kapcsolás az otthoni Wi-Fi-router és a Miele Cloud segítségével történik.
A lakóterület virtuális térképe
A Scout RX3 szisztematikusan felderíti a szobákat és ennek során virtuális térképet hoz létre. Ezáltal megtalálja a hatékony és mindenre kiterjedő takarításhoz szükséges, ideális útvonalat. Az App segítségével a térkép alapján azonnal látható, hogy a robotporszívó hol található és hol fejezte már be a munkát.
Megtekintés a legjobb minőségben
A két frontoldali kamera segítségével útközben bármikor ellenőrizheted, hogy a Scout RX3 otthon szorgoskodik-e – és mindezt kiváló HD-minőségben. Ennek során a takarítás folyamatát a készülék szemszögéből, valós időben követheted nyomon. Így mindig tudhatod, hogy a Scout éppen hol tartózkodik. A nyílgombokkal akár kényelmesen navigálhatod is. A kameraképek élő továbbítása természetesen titkosított módon történik.
Egyedi tisztítás
A Miele új Scout Appja még több kezelőfunkciót kínál robotporszívódhoz. Lakásodnak csak egy adott területét, pl. a konyhát szeretnéd kitakarítani? Akkor egyszerűen jelöld meg azt kedvencként az Appban. Emellett letilthatsz kiválasztott zónákat, mint pl. szőnyegeket. A Scout RX3 ezeket elkerüli a takarítási programja alatt.
Hatékony szívórendszer minden padlóhoz
A szívórendszer négy speciális kialakítási jellemzőjével elsőosztályú tisztítási teljesítményt garantál. 1. A kihajtható oldalsó kefék a durva szennyeződéseket a készülék alá juttatják. 2. Ezeket egy kefehenger megbízhatóan felszedi és az elülső szívónyílásba továbbítja. 3. A hátsó szívónyílás a finom szennyeződések alapos felszedését szolgálja. 4. A szennyeződéseket egy erős ventilátor biztonságosan a készülék porgyűjtő tartályába juttatja.
A még nagyobb tisztítási teljesítményért
A Scout RX3 a saját magán túlnyúló, kihajtható, 20 karú oldalsó keféivel a nehezen elérhető helyekre is beér. A 20 kefe alaposan megtisztítja a padló peremét, és a sarkokat is megszabadítja a porcicáktól. Ha a Scout RX3 akadálynak ütközik, az oldalsó karok egyszerűen visszahúzódnak. Így anélkül tudja folytatni útját, hogy fennakadna valamin.
🔴 A márkáról
Immer Besser: egy valóra váltott ígéret a Mielétől. Hiszen a legfontosabb érték számunkra felhasználóink bizalma, ez a bizalom pedig arra az állandóan megújuló, mégis töretlen minőségre épül, amit megtalálhattok minden egyes Miele mosógépben, porszívóban vagy éppen konyhai berendezésben.
Prémium háztartási gépeink szemet gyönyörködtető designja, fantasztikus teljesítménye, fenntartható és innovatív technológiai megoldásai garantálják, hogy a hétköznapok pillanatai is különleges élményekké váljanak. Neked már csak az otthonod és a családod iránti szenvedélyt kell hozzátenned.
Miele. Szeresd, amit csinálsz.
🔴 Kövess minket
Weboldal: https://www.miele.hu
Webshop: https://shop.miele.hu/hu/webshop
Facebook: https://www.facebook.com/mielemagyarorszag
Instagram: https://www.instagram.com/mielemagyarorszagAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930