Hiúságok Mágiája – férfi topmodellek | Laikus Video Podcast 2021#2Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Hiúságok Mágiája – férfi topmodellek | Laikus Video Podcast 2021#2
Forrás: Laikus, 2021/12/01 18:55

Hiúságok Mágiája – férfi topmodellek | Laikus Video Podcast 2021#2Bakos János
A 80-as 90-es évek magyarországi sztármodellje volt. Nen’esa olasz exkluzív szabóság magyarországi üzletének vezetője volt. Modell pályafutása után különböző budapesti divatüzletekben tevékenykedett. Stílustanácsó lett, tanácsadást nyújt például az új divattrendek, az öltözködési stílusok, a viselt színek tekintetében. Ma már elmondható róla, hogy a magyar divatélet jegyzett és elismert személyisége.
Tábori Iván
A 80-as és 90-es évek férfimanökenje. A magyarországi Playboy reklámarca volt, 1990-ben óriásplakátokon, illetve a Wrangler, a Marlboro, és egyéb neves márkák arcaként is láthattuk plakátokon, reklámfilmekben. Több címlapon és egyéb kiadványokon is szerepelt.
Balassa Gábor
A 90-es évek férfimodellje, férfimanökenje. Tanulmányai mellett pénzkeresési lehetőséget keresett. Statisztált, és reklámfilmekben szerepelt. A válogatásokon ismerkedett meg a többi modellel, akik által fotósokat, koreográfusokat ismert meg. Ezt követően folyamatosan kapta a felkéréseket.
10 éven keresztül képviselte Magyarországot a divat fővárosaiban, dolgozott például Naomi Campbell, Cindy Crawford manökenekkel divatbemutatón, arcát külföldön is megismerhették. A mai napig egyedüli magyar férfimodell, aki nemzetközi piacon ismert lett.
LAIKUS WEBOLDAL
https://laikustv.hu
PATREON
https://www.patreon.com/laikus
MŰSORVEZETŐ
Marosi Viktor
https://www.instagram.com/viktormarosiphoto
PRODUCER, MÉDIAÜGYNÖKSÉG:
Amega Full Service - Amega Media
https://www.amega.hu​
https://www.amegamedia.hu​
INSTAGRAM
https://www.instagram.com/laikus.musor/​
FACEBOOK
https://www.facebook.com/laikus.musor​
TIKTOK
https://www.tiktok.com/@laikus.musor
KAPCSOLAT:
laikus@amegamedia.hu
0670-385-00-50
A stúdió enteriőrjét a HegeDekor készítette.
https://www.hegedekor.hu
A műsorban használt hangtechnikai eszközökért köszönet a Hangszer Plázának.
https://hangszerplaza.hu
Mikrofon:
Shure SM7B - https://bit.ly/3hhih9J
Podcast Stúdió keverő:
Rodecaster Pro - https://bit.ly/3jqZ6gu
#laikus #videopodcast #divatikonok #talkshow
Bakos János, Tábori Iván és Balassa Gábor Magyarország legismertebb férfi modelljei, akik a nyolcvanas és kilencvenes években voltak a legnépszerűbbek a modellszakmában. A szocialista éra, a rendszerváltás időszaka és persze a kilencvenes évek kaotikus időszaka mindannyiuk számára más és más kihívást tartogatott.
Modellkedés a rendszerváltás előtt és után
A modellkedés, pontosabban a férfi modellek élete teljesen más hogyan zajlott a vasfüggöny leomlása előtt. A modellkedés intézménye, a különböző projektek megkaparintása és a külföldre való utazás is teljesen eltérően zajlott, mint a ma már általánossá vált szervezett ügynökségi hálózatok segítségével. Ebben az időszakban mérföldekkel nehezebb volt karriert építeni a modellszakmában.
A kilencvenes években már megjelentek a modellügynökségek, akik még az elején nem is kiforrott, de már sokkal szervezettebb stratégiával karolták fel a fiatalokat. Ebben az időszakban a modellek között is jobban megindult a verseny, és a piac is kompetitívabbá vált, a korábban megszokott rendszertől eltérően. A munkák megkaparintása, a folyamatos küzdelem a projektekért, és az ügynökségekre való utaltság alapjaiban változatta meg a hazai modellek életét.
Stílustanácsadás, egyetem, fotózás
Természetesen a modellkedés egyikőjük számára sem vált életre szóló hivatássá. Mindannyian izgalmas karrierutat tudhatnak maguk után, melyek kihívásokkal, örömmel és néhol kisebb bukásokkal is jártak. Mindannyiukban közös, hogy gyermekkorunk meghatározó szerepet töltött és a mai napig tölt be életükben, valamint a sport és a zene szeretete olyan értékeket termetett számukra, melyeket életük során mindvégig nagy becsben tartottak.
A modellszakmában töltött időszak rengeteg kedves emléket, olykor mulatságos pillanatokat, de legfőképp egy életre szóló élményt jelentett számukra. Az ipar azóta teljesen átalakult, és a közösségi média korában, már a modellek élete és karrierútja is másfelé ível.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031