Az új Miele Triflex HX1 I MieleVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Az új Miele Triflex HX1 I Miele
Forrás: Miele főzősuli, 2021/07/01 16:00

Az új Miele Triflex HX1 I MieleFedezze fel az új Triflex HX1 készülékünket. Sokoldalú vezeték nélküli porszívó a mindennapokra.
Triflex HX1 könnyű és mindig kéznél van, amikor szükség van rá!
Tudjon meg többet: https://bit.ly/3htJsyl
Maximális rugalmasság minden helyzetben
Élvezze a lagnagyobb rugalmasságot: Miele Triflex HX1 porszívójának PowerUnit egysége felül és alul is elhelyezhető. Így kényelmesen, fáradság nélkül dolgozhat lapos bútorok alatt vagy nagy felületeken. A PowerUnit önállóan is azonnal használatra kész: tökéletesen alkalmas autóülések vagy a heverő gyors porszívózására. A Triflex HX1 felépítési koncepciója tehát optimálisan illeszkedik az ön igényeihez.
Hatótávolság mód
Sokoldalú lehetőségek: mindegy, hogy lapos bútorok alatt porszívózik vagy a szekrény tetejét akarja portalanítani – a Triflex HX1-en felül elhelyezett PowerUnit maximális rugalmasságot biztosít. Egészen könnyen mozoghat a porszívóval ágyak vagy szekrények alatt – otthonának kifogástalan tisztaságáért.
Komfort mód
Tökéletes a nagy felületekhez: helyezze a PowerUnitot Miele Triflex HX1 porszívójának alsó részére. Így a különösen nagy felületű részeket is kényelmesen porszívózhatja – a hosszú folyosókat és tágas nappalikat is. Kis súlya miatt porszívója tökéletesen illik a kézbe. Kisebb porszívózási szünetekhez a készülék kikapcsolási funkcióval rendelkezik.
Kompakt mód
Csak pár morzsát akar felporszívózni a heverőről vagy az autó ülését akarja portalanítani? A PowerUnit solo segítségével ez probléma nélkül lehetséges: egészen egyszerűen levehető, és a szívócsőtől és az elektromos kefétől függetlenül használható. Így gyorsan használatra kész – ön időt takarít meg és mégis élvezheti a hatékony takarítás előnyeit.
Rugalmas töltési koncepció
Miele Triflex HX1 porszívóját most egészen kényelmesen töltheti fel: az egyedi felépítéstől függően a készülék a PowerUnit felső vagy alsó elhelyezése esetén is tölthető. Ha nem szeretné megfúrni a falat a fali tartó számára, akkor a kábel közvetlenül is bevezethető az akkumulátorba. Porszívója tárolóhelyén nincs csatlakozóaljzat? Nem probléma – az akkumulátor a készüléken kívül is tölthető.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031