XTREMEPRO ULTRAHANGOS TISZTÍTÓVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:XTREMEPRO ULTRAHANGOS TISZTÍTÓ
Forrás: Műköröm.hu, 2021/03/08 14:30

XTREMEPRO ULTRAHANGOS TISZTÍTÓXTREMEPRO ULTRAHANGOS TISZTÍTÓ
Használatával a fémeszközök és kellékek tisztítása kényelmesebb már nem is lehetne: gyorsaság, praktikum és hatékonyság. Kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy segítse a mindennapi munkát és egyszerre több eszközt is lehessen benne tisztítani. Elsősorban a gyémántporos manikűrfejek, karbid fejek, ollók, bőrfeltoló, kefe és egyéb eszközök/kellékek vendégenkénti tisztítására szolgál, így a szennyeződések eltávolításával a fertőtlenítő spray megfelelően kifejtheti hatását.
Letisztult, csinos külsejével, praktikus méretével és egyszerű használatával pedig kiváló segítőtárs. Rozsdamentes acél tartályában valamennyi eszköz kényelmesen elfér, illetve 5 perces gyors programjával a hatékonyság nem kérdés. Mindennapi használatra ajánlott.
Hogyan működik? A folyadékkal feltöltött tartályt ultrahang hullámok rezgetik meg, ezáltal valamennyi szennyeződés könnyedén leválik a behelyezett felületekről. A makacsabb, régi szennyeződéseket fellazítja, a mindennapi szennyeződéseket pedig könnyedén eltávolítja.
A berendezésben csak víz- ill., a felhasznált vegyszernek ellenálló ép tárgyak/eszközök használhatóak. Az alkalmazott vegyszer használata előtt, gondosan olvassa el a termékhez mellékelt használati útmutatót.
Tartozék: Hálózati adapter
Teljesítmény: max. 15W
Tartály kapacitás: max. 450ml
Időzítő: max. 5 perc
Két szuper színben!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930