A legdurvább Női Stílusbakik | #hastílusvanmindenvanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:A legdurvább Női Stílusbakik | #hastílusvanmindenvan
Forrás: Stílusőrjárat, 2020/10/22 13:45

A legdurvább Női Stílusbakik | #hastílusvanmindenvanMilyenek egy stílustanácsadó szerint a legdurvább női stílusbakik? Ezer éve, rengeteg üzenetben kértétek tőlem, hogy nyissak ebbe az irányba is, most végre megtettem! Vannak szerintem olyan örök érvényű szabályok, irányvonalak, melyeket figyelembe véve egy nő időtálló, és stílusos tud maradni.
Nem mindegy, miért vagy emlékezetes: egy stílusbaki, vagy pedig egy igazán stílusos megjelenés miatt! Biztosan tetszik a férfiaknak a kacsa-, vagy paplan száj, a mikiegér (vagy támadó menyét) szemöldök, a széttömött mellek vagy az igazán vágylohasztó póthaj? Kedves hölgyek, ezen gondolkodjatok el! Sok kicsi sokra megy, mégpedig annyira, hogy több ilyen hibát, bakit együttesen alkalmazva egy nő megjelenése akár atomkatasztrófa is tud lenni.
#stílusbaki #stílusosnő #hastílusvanmindenvan
Érdekelnek a nápolyi stílusú bespoke csúcsszabászat műremekei, amiket stílustanácsadó irodámban mutatok be? Jelentkezz be és beszéljük át egy frissen főzött ristretto vagy egy behűtött champagne mellett a ’Sprezzatura by Bihari’ loft hangulatú enteriőrében a stílus számodra fontos kérdéseit! A 2 órás konzultáció alatt az igények szerint az alapoktól, a tudatos gardrób tervezésen át egészen a haladó szintű üzleti öltözködés szabályairól, rafinériáiról és kivitelezési módjáról szó esik.
►Jelentkezz személyes konzultációra, vagy privát stílustanácsadásra a www.bihariadam.com weboldalon!
Tudod, ha stílus van - minden van! ;)
Facebook: www.fb.com/bihariadamstyle, www.fb.com/sprezzaturabihari/
Insta: www.instagram.com/bihariadamstyle, www.instagram.com/sprezzatura_by_bihari/
Web: www.bihariadam.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezzel itt ne foglalkozz:
stílusőrjárat,stílus,stylist,stílus őrjárat,stílustanácsadás férfiaknak,stílusszakértő,stílustanácsadás vélemények,stíluskalauz,stílustippek,hastílusvanmindenvan,Bihari Ádám,stílusváltás,stílustanácsadó,férfi stílustanácsadó,stílusbakik,női stílusbakik,rossz stílus,szemöldök tetoválás,ajak feltöltés,botox kezelés,stílushiba,rossz öltözködés,stílusos nő,kacsaszáj,száj feltöltés,mikiegér tekintet,paplanszáj, stílusőrjárat,stílus,stylist,stílus őrjárat,stílustanácsadás férfiaknak,stílusszakértő,stílustanácsadás vélemények,stíluskalauz,stílustippek,hastílusvanmindenvan,Bihari Ádám,stílusváltás,stílustanácsadó,férfi stílustanácsadó,stílusbakik,női stílusbakik,rossz stílus,szemöldök tetoválás,ajak feltöltés,botox kezelés,stílushiba,rossz öltözködés,stílusos nő,kacsaszáj,száj feltöltés,paplanszáj,női öltözködés,stílusos női öltözködés,mell implantátum,póthajAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930