Weboldal készítés, szerkesztés egyszerűen, lépésről-lépésreVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Weboldal készítés, szerkesztés egyszerűen, lépésről-lépésre
Forrás: Kontraszt, 2020/10/12 21:00

Weboldal készítés, szerkesztés egyszerűen, lépésről-lépésreÜgyfeleim gyakran kérdezik, hogy megtudom-e mutatni, hogy ezt-azt, hogyan tudnak megcsinálni, változtatni az általunk készített weboldalaikon.
Alapból megtanítom őket egyszerű tartalmi módosításokra, ha van affinitásuk, bonyolultabb tartalom szerkesztésre is.
Nem félek megosztani a kulisszatitkokat sem. Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy egy bizonyos szint fölött már komoly gyakorlat és rutin szükségeltetik.
Ebben a videóban viszont egy egyszerú feladatot kell megoldani. Egy nyolcadikos gyereket erre kb. 15 perc alatt tudok betanítani.
A lényeg, hogy egy html/css/java kódban nyelvi tartalmakat kell tucatnyi más nyelvre fordítani, amit természetesen fordítók adnak meg.
Este van, nem rohanok, kicsit döcögök is, de csak kész vagyok vele. Te mint weboldal tulajdonos vállalod ezt?
HANGSÚLYOZOM ez még fényévekre van a programozástól!! Ráadásul csak a webszerkesztő ablakot rögzítette a videó.
Fontos hangsúlyoznom, hogy ez egy szélsőséges, kevéssé látványos példa. Vannak ennél sokkal egyszerűbb és bonyolultabb feladatok is.
Te döntöd el, hogy mi az amit megtanulsz és megcsinálod okosban vagy inkább szakemberre bízod.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930