A stílusos férfi kézikönyve! | #hastílusvanmindenvanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:A stílusos férfi kézikönyve! | #hastílusvanmindenvan
Forrás: Stílusőrjárat, 2020/10/09 16:45

A stílusos férfi kézikönyve! | #hastílusvanmindenvanHosszú évekig dolgoztam azért, hogy ez az álom létrejöjjön. Nem, nem én leszek holnaptól Magyarország miniszterelnöke, ennél sokkal jobb dolog történt: találkoztam hazánk egyik legpatinásabb kiadójával, és egy olyan koncepciót dolgoztunk ki, ami pár hónapos megfeszített munka után szó szerint kézzelfoghatóvá vált.
Megírtam életem első könyvét. A könyv előrendelhető (2020.október 9-től)
█████► http://bihariadam.com/konyv ◄████
Méltó formában, gazdag belső tartalommal készült el egy olyan iromány, amit minden magára adó férfi könyvespolcán ott kell, hogy legyen! Kiragadva pár érdekességet, ezek találhatók meg benne:
- klasszikus és időtálló férfi öltözködésről és elemiről
- bemutatom azokat a "must have" ruhadarabokat, amik egy férfi gardróbjában szükségesek
- beszélek a nőkkel való bánásmódról
- és mindez sok személyes, vicces, érzelmes történettel kerül terítékre, amiért élvezetes is lesz olvasni mindezt.
#hastílusvanmindenvan #bihariádám #könyvetírtam
Érdekelnek a nápolyi stílusú bespoke csúcsszabászat műremekei, amiket stílustanácsadó irodámban mutatok be? Jelentkezz be és beszéljük át egy frissen főzött ristretto vagy egy behűtött champagne mellett a ’Sprezzatura by Bihari’ loft hangulatú enteriőrében a stílus számodra fontos kérdéseit! A 2 órás konzultáció alatt az igények szerint az alapoktól, a tudatos gardrób tervezésen át egészen a haladó szintű üzleti öltözködés szabályairól, rafinériáiról és kivitelezési módjáról szó esik.
►Jelentkezz személyes konzultációra, vagy privát stílustanácsadásra a www.bihariadam.com weboldalon!
Tudod, ha stílus van, minden van! ;)
Facebook: www.fb.com/bihariadamstyle, www.fb.com/sprezzaturabihari/
Insta: www.instagram.com/bihariadamstyle, www.instagram.com/sprezzatura_by_bihari/
Web: www.bihariadam.com
A könyv ajánlója:
"Manapság egy öltönyt, zakót, igényes cipőt viselő férfi feltűnést kelt - nem kifejezetten a különcségével, sokkal inkább a jelenlétével. A klasszikus férfistílust lehet nem szeretni: egészen addig, amíg egy férfi ki nem próbálja, milyen érzés viselni. Egy jól szabott öltönyt nem felvenni kell: azt csak viselni lehet. Kiegyenesíti a hátat, tartást ad, felemeli a fejet, és a férfi hirtelen igazi férfinak érzi magát. De nem csak ő érzi a különbséget: innentől kezdve a nők is más szemmel néznek rá.
Bihari Ádám stílustanácsadó, a férfiöltözködés szabályait és annak felrúgását is kívülről-belülről, széltében-hosszában jól ismerő, szórakoztató, különleges észjárású és folyamatosan vibráló személyiség a Ha stílus van: minden van című könyvében foglalja össze mindazt, amit az igazi férfiról tud, tudni lehet és tudni érdemes. Kívülről halad befelé: az öltözködés alapjaitól indulva eljutunk egészen az olasz férfiak összetéveszthetetlen megjelenésének filozófiájáig, a sprezzaturáig.
Ezután veszi górcső alá azt az alapot, amire egy jól megválasztott napi viselet felkerül: az igazi férfiasság belső tényezőit, a lelkierő, az önbizalom, a nyitottság és az őszinteség sajátosságait. Mert hiába öltözik fel ízlésesen valaki, ha az a ruha nehéz rá: a saját stílusunkat képviselni is tudni kell. Lehet, hogy ma még sokan legyintenek arra, hogy ugyan, mit számít ez, hiszen ezer más dolgom van, lefőtt a kávé, kezdődik a meccs, ki kell vinni a kutyát, várnak a haverok az edzőteremben - de egyre többen vannak azok, akik számára egyértelmű, hogy reggel, indulás előtt az a férfi, aki visszanéz rájuk a tükörben, ma sem fog csalódást okozni. És mi lehet fontosabb annál, hogy jól érezzük magunkat a saját társaságunkban?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezzel itt ne foglalkozz:
férfi divat, men style, stílus,style,bihariadam,strand, divat,fürdőnadrág divat, divat tippek,divat trendek,férfi,ruha, stílus őrjárat, divatos férfi ruházat, stílus,style bihariadam, stílusőrjárat,stílus,férfi stílus,férfi öltözködés,stílus őrjárat,stílustanácsadás férfiaknak,stílusszakértő,stylist férfiaknak,stílustanácsadás vélemények,stíluskalauz,stílustippek,hastílusvanmindenvan,Bihari Ádám,magyar férfi,stílusos férfi,stílusos férfi öltözködés,stílusváltás,elegáns férfi,férfi ruha vásárlás,stílustanácsadó,férfi stílustanácsadó,stílus könyv,stílus kézikönyv,stílusos férfi kézikönyve,férfi stílus könyvAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031