Crystal Nails kerémia csiszoló- és marófejekVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Crystal Nails kerémia csiszoló- és marófejek
Forrás: Műköröm.hu, 2020/09/15 10:00

Crystal Nails kerémia csiszoló- és marófejekIsmerkedj meg kerámia csiszoló- és marófejeinkkel!
KERÁMIA FELÜLETI CSISZOLÓFEJ - HENGER: Különösen tartós, közepes méretű, párhuzamos oldalú, lekerekített tetejű csiszolófej, kerámiából.
Közepes erősségű fej, formázó fázisban kiválthatjuk vele az erősebb reszelő használatát, illetve töltésnél anyagleszedésre is használhatjuk. Lekerekített teteje miatt használata biztonságos, nem sérti meg a bőrt. Fájdalom- és rezonanciamentes használat jellemzi. Nem melegszik. Porcelánhoz és zseléhez is használható.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/crystal-nails-keramia-csiszolofej-henger-feluleti-6337
KERÁMIA CSISZOLÓFEJ KÚPOS - REMOVE: Különösen tartós, nagyméretű, a legnépszerűbb kugli formájú maró csiszolófej, kerámiából. Fájdalom- és rezonanciamentesen tudunk anyagot eltávolítani vele. Különleges kialakításának köszönhetően nem melegszik fel. Porcelánhoz és zseléhez is használható.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/crystal-nails-keramia-csiszolofej-kupos-remove-6338
KERÁMIA FELÜLETI HENGER CSISZOLÓFEJ - SOFT: Nagyobb méretű, párhuzamos oldalú, lekerekített tetejű, erősebb csiszolófej. Töltésnél anyagleszedésre használhatjuk. Fájdalom- és rezonanciamentes használat. Lekerekített teteje miatt használata biztonságos, nem sérti meg a bőrt. Porcelánhoz és zseléhez is használható. Nem melegszik.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Keramia-feluleti-henger-csiszolofej--soft-7304
KERÁMIA KÚPOS CSISZOLÓFEJ - SOFT: Legnépszerűbb kugli forma. Fájdalom- és rezonanciamentes használat. Segítségével gyorsabb az anyag eltávolítása. Porcelánhoz és zseléhez is használható. Nem melegszik.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Keramia-kupos-csiszolofej--soft-7303Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930