KÉSZÜLJ VELEM: ÉN ÉS A 4 FŐ STÍLUSOM // basic bitc!h - modern goth - hippie - businessVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:KÉSZÜLJ VELEM: ÉN ÉS A 4 FŐ STÍLUSOM // basic bitc!h - modern goth - hippie - business
Forrás: Aviana Rahl, 2020/09/07 18:45

KÉSZÜLJ VELEM: ÉN ÉS A 4 FŐ STÍLUSOM // basic bitc!h - modern goth - hippie - businessSziasztok, ebben a mai rövid videóban egy TikTok trend alapján mutatom meg nektek azt a 4 fő irányvonalat, amely az öltözködésem alapját adja. Nálatok ez hogy van? KATT a "TÖBB"-re és legyél több:
// Cuccok rajtam:
business
Fölső: New Yorker
Gatya: NA-KD
Táska: Ezer éves turis
Cipő: Steve Madden https://bit.ly/2DB82gz
Szempillaspirahl: L'Oreal Paradise Extatic https://bit.ly/2R2FC2b
Rúzs: NYX - hamarosan
Fülbevaló: H&M
Karkötő: Fossil
Papucs: Végül erre váltottam a bemutatáskor NA-KD
Lakk: Essie Tart Deco
modern goth
Blúz: Zara
Szoknya: Stradivaroius
Cipő: Karl Lagerfeld
Táska: Dune London
Fekete szemceruza: NYX
Hajpánt: Zara
hippie
Ruha: Springfield
Cipő: H&M
Táska: Ezer éves ajándék volt
Fejpánt: Ezer éves, nem tudok lelőhelyet
Paletta: MAC - Mischiet Minx
Rúzs: L'Oreal Matt Lip Cryon 108 hot apricot
basic bitc!h
Póló: Reserved
Gatya: Primark
Táska: Samsung
Cipő: TOMS https://bit.ly/2ZbVSlN
Hajgumi: CCC
Szemüveg: Ray Ban
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com
// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2020, AvianaRahl
// Rólam:
Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
Tessék pezsegni!
Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031