A hajviselés és a stílus | #hastílusvanmindenvanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:A hajviselés és a stílus | #hastílusvanmindenvan
Forrás: Stílusőrjárat, 2020/06/24 13:15

A hajviselés és a stílus | #hastílusvanmindenvan#reklám #hairshop #férfihaj Bubifrizurák, bundesliga, Máris szomszéd, punkok és kopaszság - minden, amit a hajviselésről gondolok, és arról, mennyire öltöztet, vagy sem! A videó, amiben végre elmentem fodrászhoz, és egy igazán előnyös frizurát daraboltak rám! :D
0:50 Frizurák történelme a XX. századtól
4:20 Amikor színre léptek a zenészek, focisták és megváltozott a világ
5:16 Hogyan válaasz fodrászt magadnak?
6:06 Kell-e neked David Beckham frizurát vágatni?
6:47 Kövesd-e a trendeket hajviselet szempontjából, avagy unalmas-e ugyanúgy hordani a hajadat évekig?
7:29 Melyik a legjobb fodrász üzlet vagy franchise hálózat?
8:29 Szerinted nekem melyik hajstílus áll a legjobban? :D
Érdekelnek a nápolyi stílusú bespoke csúcsszabászat műremekei, amiket stílustanácsadó irodámban mutatok be? Jelentkezz be és beszéljük át egy frissen főzött ristretto vagy egy behűtött champagne mellett a ’Sprezzatura by Bihari’ loft hangulatú enteriőrében a stílus számodra fontos kérdéseit! A 2 órás konzultáció alatt az igények szerint az alapoktól, a tudatos gardrób tervezésen át egészen a haladó szintű üzleti öltözködés szabályairól, rafinériáiról és kivitelezési módjáról szó esik.
►Jelentkezz személyes konzultációra, vagy privát stílustanácsadásra a www.bihariadam.com weboldalon!
Tudod, #hastílusvanmindenvan! ;)
Facebook: www.fb.com/bihariadamstyle
Insta: www.instagram.com/bihariadamstyle
Web: www.bihariadam.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezzel itt ne foglalkozz:
stílusőrjárat,stílus,férfi stílus,férfi öltözködés,stílus őrjárat,stílusszakértő,stylist férfiaknak,stílustanácsadás vélemények,stíluskalauz,stílustippek,hastílusvanmindenvan,Bihari Ádám,magyar férfi,stílusos férfi,stílusos férfi öltözködés,stílusváltás,elegáns férfi,férfi ruha vásárlás,stílustanácsadó,férfi stílustanácsadó,stílusbakik,férfi haj,férfi hajvágás,haj divat,stílusos haj,divatos hajak,kopaszság, hairstyles, barber shop, hairshop, hairshop hungaryAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930