Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (289.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (289.)
Forrás: Kontraszt, 2020/05/14 15:30

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (289.)Kádár Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárdában ezúttal egy keleties jellegű, könnyű, gyorsan elkészíthető finomságot
Édes-savanyú, szezámmagos csirke szárnyakat készítenek.
Minimális hozzávaló szükségeltetik, mindenek előtt csirkeszárny, kecsap, méz, kukoricaliszt, szezámmag, só, bors.
Pelle Pelle László borszakértő fajtaismereti sorozatában a hungarikumok közül a tokaji borvidék 2+1 szőlőfajtáját, a furmintot, a hárslevelűt és a nem tipikusan magyar muskotályost mutatja be.
De nem csak a szőlőfajtákról beszél, hanem a Sajgó Pince egy-egy borát kóstolva a belőlük készült borok jellemzőit is közreadja.
A jelenlegi halászlére leginkább hasonlító ételeket bő egy évszázada készítenek a magyar vendéglátóhelyek, halászok és háziasszonyok.
Napjainkban a három legmeghatározóbb halászlé stílus a bajai, a szegedi és a balatoni.
A következő anyagban a bajai és a szegedi halászlével foglalkozunk részletesebben.
A műsor támogatói: - Algyői Halászcsárda - Kiskőrössy Halászcsárda - Jobb Mint Otthon Kisvendéglő - Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem - Fehértói Halászcsárda És Panzió - Roosevelt téri Halászcsárda (sótartó) - Csavarker Iparos Centrum - Elzett-Certa Kft. Szeged - Faktúra Duó Faipari Kft. - Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft - Monaco Klíma Kft. - Aranyhal Étterem és Menüház - Arizona MPS - Forte Communication
https://www.monaco-klima.hu
https://www.algyoihalaszcsarda.hu
http://kiskorossyhalaszcsarda.hu
http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
http://www.iparoscentrum-szeged.hu
http://www.elzett-certa.hu
http://www.fakturaduo.hu
http://www.erdogep.hu
http://www.prominens.hu
https://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031