Stílusos férfiak az esküvőn | #hastílusvanmindenvanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Stílusos férfiak az esküvőn | #hastílusvanmindenvan
Forrás: Stílusőrjárat, 2020/03/05 12:15

Stílusos férfiak az esküvőn | #hastílusvanmindenvanAz esküvő nem csak a menyasszony számára a legfontosabb, egy magára adó férfi is figyel a megjelenésére, hogy magabiztosság, "coolság" köszönjön vissza az oltárról. Új videóm témája az esküvőkön való megjelenés részleteit igyekszik körbejárni: mit illik, mit nem illik, milyen hangulatok, stílusok megengedettek, stb. Onnan kezdünk, hogy már az esküvői meghívón érdemes feltüntetni, milyen öltözéket vár el az ifjú pár a vendégektől, mi legyen a dresscode. Ha pedig tényleg körültekintőek vagyunk, akkor tudjuk, hogy az esküvő jellegét is befolyásolja a dresscode, szóval nem árt előre gondolkozni. Többit lásd a videóban!
Tudod, #hastílusvanmindenvan! ;)
Facebook: www.fb.com/bihariadamstyle
Insta: www.instagram.com/bihariadamstyle
Web: www.bihariadam.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezzel itt ne foglalkozz:
stílusőrjárat,stílus,férfi stílus,férfi öltözködés,stílus őrjárat,stílustanácsadás férfiaknak,stílusszakértő,stylist férfiaknak,stílustanácsadás vélemények,stíluskalauz,stílustippek,hastílusvanmindenvan,Bihari Ádám,stílusos férfi,stílusos férfi öltözködés,férfi stílus baki,elegáns férfi,stílustanácsadó,férfi stílustanácsadó,esküvő,esküvő 2020,férfi esküvő,esküvői öltöny,stílusos esküvő,esküvői öltönyAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031