Felneveltem egy MAGBONBONT (ASMR)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Felneveltem egy MAGBONBONT (ASMR)
Forrás: Aviana Rahl, 2019/12/15 11:45

Felneveltem egy MAGBONBONT (ASMR)A mai videó egy suta próbálkozás valami másra. Felneveltem egy magbonbont áprilistól augusztusig és a fő lépéseket dokumentálva, a fejlődést bemutatva ASMR jelleggel rögzítettem a részleteket. KATT a 'TÖBB'-re és legyél több:
A magbonbont ajándékba kaptam. Irodai hulladékokból készült el a szivecske táptalaj, amibe bele volt préselve néhány kis mag. Gondoltam, mindenképpen felnevelem, megnézem mik születnek majd belőle és akkor jött az ötlet, hogy mindezt rögzítsem is.
A kezdeti időszakban minden simán ment, de aztán meg kellett küzdeni az időjárással és a csigákkal is. Sajnos, a tűző nap és a kevés víz (akkor éppen kirándultam és senki nem tudta ellátni a növényeket) kipusztította a felnevelt növények 95%-át és csak egyetlen egy darab marad meg. Igaz a levelit megrágcsálták, de ő töretlenül növekedett tovább, míg nem virágokat hozott. Ő volt a sokból az egy, a kis kiválasztott!
A növény végig kint volt a természetben. Igazi napfényt, jó levegőt és a valódi környezetét szerettem volna biztosítani neki, nem szobanövényt csinálni belőle. Esővízzel öntöztem, ami talán túl extrának hangzik, ám ennek megvan a maga hangulata. Ez a fajta víz lágyabb, nincs benne kalcium és magnézium só, ami a keménységet okozzák. Egy sima felforralással ugyan mindez kicsapódik, de akkor oda vész a vízgyűjtés rítusa, a várakozás az esőre, a vízszűrés és a pepecselés!
Így született meg a kis növényem, ami végül 4 virágot is hozott! :)
A videó ASMR része az első próbálkozásom volt, nem ehhez való eszközökkel. Az objektív fókusz hangja többször is behallatszik, és egyenlőre még több volt a zaj, mint a valódi hang, de talán lesz ez jobb is idővel! :) Egy forgalmas út mellett készültek a felvételek, szomszédsággal körülvéve, így itt aztán minden fél- fajta hang hallható a kakastól, a harangozásig!
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ


// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com


// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2019, AvianaRahl


// Rólam:

Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!

2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
Tessék pezsegni!

Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930