Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (284.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (284.)
Forrás: Kontraszt, 2019/11/28 13:30

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (284.)Mai műsorunkban a levesek játsszák a főszerepet. Fittanyuka és kislánya Viki ezúttal is az egészséges, vegán táplálkozást szem előtt tartva egy nagyon finom, tartalmas krémlevest készítenek sült paradicsomból és padlizsánból.
Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa nemcsak halból, de akár babból is kitűnő levest tud készíteni. A bab mellet persze fontos összetevő még a füstölt csülök és a kolbász is. Ebből pedig mi mást mint egy kitűnő klasszikus Jókai bablevest főz.
Bár az erőleves a magyar konyha alapfogásának tűnhet, bizony ritkán jutunk hozzá. Nem véletlenül, hisz komoly kihívás az elkészítése. Frank Sándor és Kádár Németh Matild mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárdában egy több mint száz éves szakácskönyv ötlete alapján erőlevest főznek tejfölös tormamártással.
A műsor támogatói: - Algyői Halászcsárda - Kiskőrössy Halászcsárda - Jobb Mint Otthon Kisvendéglő - Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem - Fehértói Halászcsárda És Panzió - Roosevelt téri Halászcsárda (sótartó) - Fittanyuka Menü&Sütibár - Csavarker Iparos Centrum - Elzett-Certa Kft. Szeged - Faktúra Duó Faipari Kft. - Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft - Monaco Klíma Kft. - Aranyhal Étterem és Menüház - Arizona MPS - Forte Communication
https://www.monaco-klima.hu
https://www.algyoihalaszcsarda.hu http://kiskorossyhalaszcsarda.hu http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu
http://www.fittanyuka.hu
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
http://www.iparoscentrum-szeged.hu
http://www.elzett-certa.hu
http://www.fakturaduo.hu
http://www.monaco-klima.hu
http://www.erdogep.hu
http://www.prominens.hu
https://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930