ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #5 - p2 by Viszkok Fruzsi termékekVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #5 - p2 by Viszkok Fruzsi termékek
Forrás: Aviana Rahl, 2019/10/11 16:45

ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #5 - p2 by Viszkok Fruzsi termékekReklám | Üdv! A mai videóban egy újabb adag sminkcuccot fogok első benyomásozni, és végre itt az idő, hogy a p2 by Viszkok Fruzsi termékeket is megszakértsük' :) KATT a 'TÖBB'-re és legyél több:
A videó fizetett hirdetést tartalmazott a BEAUTY & Stlye Nemzetközi Szépségipari Kiállítás megbízásából!
NYERJ JEGYET AZ ESEMÉNYRE:
- 10 db napijegy kerül kisorsolásra, mely bármelyik nap felhasználható
- kommentelj ez alá a videó alá, bármit, ami az elhangzottakkal áll kapcsolatban (majd' 30 percből talán lesz egy kapcsolódási pontunk) és írd mellé a következőt: #AddNekemAJegyet plusz az insta fiókneved pl. mint az enyém @avianarahl
- 2019. október 16. 20:00 ig van lehetőség jelentkezni, utána azonnal sorsolok
- a 10 nyertest Insta DM-en keresztül értesítem
- ha nem szólsz vissza 2019. október 17. 15:00 -ig a nyereményed elveszett
Az eseményről bővebben: https://www.facebook.com/events/1211148009048967/
Helyszín: Hungexpo, Budapest
Időpont: 2019. október 18-20. között
// Cuccok rajtam:
Hajpánt: Zara
Ruha: Zara
Gyűrű: Unode50
Fülbevaló: Sixx
// A videóban bemutattam:
Elizabeth Arden Eight Hour Creme
Bourjois Healthy Mix Blurring Primer
Eisenberg Instant Complexion Perfector
Tom Ford Traceless Perfecting alapozó
p2 by Viszkok Fruzsi Contouring paletta
L'Oréal X Karl Hightlight Powder
Bourjois 1 seconde eyeshadow paletta
p2 by Viszkok Fruzsi All eyes on me paletta
L'Oréal X Karl szempillaspirál
p2 by Viszkok Fruzsi dewy look fixáló
L'Oréal X Karl IroniK rúzs
L'Oréal X Karl Kontrasted rúzs
LUSH Junonia Liquid eyeliner
// Beszámoló néhány termékről egész napos viselet után:
Bourjois primer: teljesen jól működött egy egész nap során, szép egységes volt azokon a részeken az alapozó
Eisenberg bőrtökéletesítő: ez egy nagyon durva cucc, a pórusaim kb megszűntek létezni, míg viseltem. Nagyon vékonyan kell használni, sokkal kevesebb mennyiségben, mint én felvittem. Az alapozóval jól működött, szép maradt a terület, ahol használtam a smink lemosásáig
Tom Ford alapozó: imádtam, nagyon szép volt rajtam a smink lemosásig, szívesen tesztelném nagyon problémás bőr napokon is (bár inkább olyan ne legyen) minden esetre nagyon tetszett, megvenném. Az egyik legjobb alapozó volt érzetre, amit eddig viseltem. A T-zóna fényesebb lett több óra után, így púderezést még elbírt az a terület. Kb. 6 órát viseltem a sminket!
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com
// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2019, AvianaRahl
// Rólam:
Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
Tessék pezsegni!
Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031