ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #4 - (Glitterben TOCSOGVA)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #4 - (Glitterben TOCSOGVA)
Forrás: Aviana Rahl, 2019/07/13 11:15

ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #4 - (Glitterben TOCSOGVA)A mai alkalommal egy rakásnyi új sminkcuccokat próbálok ki elsősorban a saját örömömre és hogy Ti csak jó vásárt csináljatok, ha netán valamelyiken gondolkodtatok már! Ha egyezik az ízlésünk, akkor ez a videó még hasznos is lehet, ahol ma egy fesztivál sminket készítek el jóóó sok glitterrel! KATT a 'TÖBB'-re és legyél több:
++ A videót még a hardcore fesztivál időszak előtt rögzítettem, de sajnos időhiány miatt csak mára készültem el a szerkesztésével. Ezért utalok a videó elején és a végén is úgy, mintha még nem lennénk túl X fesztiválon és a sminkkoncepciómnak van/lesz relevanciája! :) - persze a termékek szempontjából ez nem lényeges!
A felvételem időszaka után együttműködési megkeresést kaptam a L'Oréaltól egy fesztiválra és egy videós megjelenésre is, ahol a fent bemutatottak sminkekből többet is viszont láthattok az elkészült anyagokban!
A félreértések elkerülése végett szeretném csak egyértelműsíteni, hogy e felvételkor találkoztam először ezekkel a termékekkel! Az összessel! A videóban sok munkám volt, nem szerettem volna kukázni csak azért, mert a timingom elcsúszott! +++
// A videóban megjelent sminkcuccok:
NYX Bare with me - Tinted Skin Veil: Vanilla Nude
L'Oréal BB C'est Magic 5 in 1 skin perfector: Light
L'Oréal Infaillible More than a concealer - 324
NYX Can't Stop Won't Stop Powder Foundation *kakuktojás a sminkben
L'Oréal Bronze Please! 03
L'Oréal Glow Mon Amour Highlightling Drops 04 Mellon Dollar Baby
NYX Glitter Goals cream glitter palette: Love on top
NYX Glitter Goals Liquid Liner: Stage Trooper
L'Oréal Unlimited vízálló spirál
AVON Mark. West Coast Way Spotlight Stamp Pen
AVON Mark. 2-in-1 Lip Tattoo: Bright side
L'Oréal Rouge Signature: I savor
// Cuccok rajtam:
Blúz: Primark
Fülbevaló: Licorice
Körömlakk: Essie - Watermelon
Hajgumi: Kik
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com
// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2019, AvianaRahl
// Rólam:
Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
Tessék pezsegni!
Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930