Jeges Tenger Taperolás - Drøgpiacos Élményeim (18+) | MadeMyMay #4Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Jeges Tenger Taperolás - Drøgpiacos Élményeim (18+) | MadeMyMay #4
Forrás: Aviana Rahl, 2019/05/12 10:45

Jeges Tenger Taperolás - Drøgpiacos Élményeim (18+) | MadeMyMay #4Sziasztok! Ma elbiciklizünk a tengerhez és átsétálunk Christianián is. Nézzetek utána a helynek, olvassátok el a legfontosabb infókat róla, hogy összeálljon a kép! Nekem sajnos nem tetszett, végig azt éreztem a nyílt drøg árusítás miatt, hogy tilosban járok! :/ KATT a 'TÖBB-re és legyél több:
Kicsit fellengzősen voltam Christiania kommunájával kapcsolatban, ezt már bánom, nem akartam megsérteni azokat az embereket, akik úgy döntöttek, hogy ott élnek, és úgy ahogy! A saját értékrendembe azonban nem fér bele, a nyílt drøg "mutogatás" és árusítás látványa sem. Engem ez megrémített és végig nagyon rossz érzésem volt, mikor ott jártam! :/
Azon a bizonyos részen tilos volt felvételt készíteni, rám is szóltak már a főkapu átlépte után, hogy tegyem el a kamerámat!
Zsófi instája: @journey_of_sofie
Első rész: https://www.youtube.com/watch?v=HUfJcoiJrus
Második rész: https://www.youtube.com/watch?v=SS2qtKxsiL0
Harmadik rész: https://www.youtube.com/watch?v=mUcttomQFGA
Ötödik rész: hamarosan
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com
// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2019, AvianaRahl
// Rólam:
Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
Tessék pezsegni!
Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2019 Augusztus »«
2019 Augusztus
HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031