LEGYÜNK BÁTRAK FARKASSZEMET NÉZNI VELÜK! Dr. Molnár Róbert Kübekháza polgármesterének üzeneteVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:LEGYÜNK BÁTRAK FARKASSZEMET NÉZNI VELÜK! Dr. Molnár Róbert Kübekháza polgármesterének üzenete
Forrás: Kontraszt, 2018/10/20 21:30

LEGYÜNK BÁTRAK FARKASSZEMET NÉZNI VELÜK! Dr. Molnár Róbert Kübekháza polgármesterének üzeneteLEGYÜNK BÁTRAK FARKASSZEMET NÉZNI VELÜK! Dr. Molnár Róbert Kübekháza polgármesterének üzenete 1956 ünnepére
LEGYÜNK BÁTRAK
FARKASSZEMET NÉZNI VELÜK!
Dr. Molnár Róbert jogász, 16 éve a Szeged melletti szülőfaluja, Kübekháza polgármestere, 14 éve hívő keresztény. A négy ciklust átölelő faluszolgálata mellett, az elmúlt években több könyvet is írt, érintve bennük a tisztességes közéleti szerepvállalás fontosságának kérdéseit, személyes megtapasztalásait, és több száz szolgálatot tartott szerte a világban és idehaza. A könyveit az elmúlt években sajnos sok helyen leszedték a boltok és a gyülekezetek könyvespolcairól, és szolgálatait az egyházak letiltották, mert a kertelés nélkül kimondott szavai kellemetlenül érintették az egyház és a politika összefonódó érdekköreit. Molnár Róbert azóta - többnyire nemzeti ünnepeinkhez közel - videóüzenetet oszt meg gondolatairól, világlátásáról és arról, hogy szerinte miként működhetnének jól a dolgok a mai Magyarországon. Mai beszéde is éles szike azoknak, akik a sodródást választják a józan belátás és a tettek helyett, de bátorítás mindazok számára, akik nem akarják fejüket a hatalom igájába hajtani, hanem vágynak egy jogállami alapokon álló Magyarországon leélni életüket.
Kübekháza Hírszolgálat/facebook.comAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930