ARANY RANGE ROVER – DUBAI 4K KIHÍVÁS 2/4Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:ARANY RANGE ROVER – DUBAI 4K KIHÍVÁS 2/4
Forrás: Szabyest, 2018/09/05 18:15

ARANY RANGE ROVER – DUBAI 4K KIHÍVÁS 2/4Arannyal bevont Range Rovert láttam és bele is szerettem! Rengeteg luxus kocsival lehet kinn találkozni, viszont annyira kihasználni ezt ők nem tudják szerintem. A sebesség nagyon le van korlátozva Dubaiban, kamerák szinte 500 méterenként, tehát egy picit rálépnél a gázra, akkor már gáz van! :D
Az indiai étteremből nem került bele sajnos sok, bamba voltam, viszont nagyon szép adag és finom kaját kaptunk 21 dirhamért, üditővel. Dubai egyik legolcsóbb kajálásának számít ez (kb. 1600 forint). Ráadásul ezt frissen csinálták, hatalmas vendégszeretettel. A végén még egy bögrét is kaptam ajándékba, ismétlem, 1600 forinttért :DD
Ez a nap volt egyébként az egyik kedvencem, imádom a bazárokat, itt nagyon sok helyi dolgot lehet kapni annak ellenére is, hogy a sok túrista számára feltöltik vackokkal, viszont a fűszerek verhetetlenek!
Az egész videósorozat nekem azért tetszik annyira, mert amellett, hogy egész nap forgatunk és dolgozunk, így mégis van idő körbe nézni, megismerni új dolgokat. Mariann a videóban (Dubai & Abu Dhabi Magyarultól) tök érdekes dolgokat mesél el és nem úgy, mint egy szájbarágós, direkt idegenvezetésnél, hanem mintha egy teljesen hétköznapi beszélgetésben lennél valakivel.
A versenyben nagyon sok vásárlós feladat volt, pl. helyi különlegességet kellett venni, valami kulturális dolgot, barátoknak 3 ajándékot, fűszert, 3 különböző féle konyhát kellett kipróbálni és őszintén szólva nagyon jól ment. Alig fogyott a pénzem miközben sorra ikszeltük ki a feladatokat, a stáb azt mondta, hogy nagyon ügyes vagyok, mindig megdicsértek a spórolás miatt (habár ők nem ültek volna be maguktól az indiai étterembe, ezt elmondták, mert nekik túl "koszos", viszont nekem pont emiatt tetszett, hogy nem egy felkapott, hanem egy átlagos, igazi helyi, olcsó helyen eszünk és szuper volt!)
A harmadik részben még egy picit túristáskodunk, majd irány a szafari, amit higyjetek el nekem, nagyon megéri megnézni! (mondjuk még megsem vágtam, de pszt... ezt úgyis csak azok tudják akik elolvasták idáig a mondandóm, szerintem a nézők 10%-a sem olvassa ezt el, szóval ha mégis, írd meg komiba, hogy az egy pupu az nem két pupus pupu teve :P)
Feliratkozás: https://goo.gl/xcEakq
Kövessetek Instagramon: @szabyest
Facebookon: @szabyest
ÚJ SZABYEST CUCCOK:
http://szabyestshop.hu
MAX CUCCOK:
https://goo.gl/uVo4GZ
Iratkozz fel a zenei csatornámra is:
www.youtube.com/szabyest
SZABYKA & a SRÁKOK csoportunk:
https://www.facebook.com/groups/734101633431028/
www.szabyest.hu
Üzleti megkeresésekhez:
business@szabyest.hu
Zenei fellépésszervezés:
Mikó Zsolt
Tel.: +36 (30) 985 2313
booking@szabyest.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930