"Akkor leszel igazán felnőtt, ha mindkét szülődet elveszted!" - Balázs Andi a CímlapsztoribanVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:"Akkor leszel igazán felnőtt, ha mindkét szülődet elveszted!" - Balázs Andi a Címlapsztoriban
Forrás: Blikk videók, 2024/03/02 18:30

"Akkor leszel igazán felnőtt, ha mindkét szülődet elveszted!" - Balázs Andi a CímlapsztoribanBalázs Andi arca mindenkinek ismerős lehet, az utóbbi időben pedig hangját is gyakran hallhatjuk a rádióban. A sokoldalú színésznő járt a Blikk stúdiójában, a Címlapsztori legújabb adásában.
Rákerestünk az interneten Balázs Andira, a találatok alapján olyan kérdésekre kaptunk választ, melyekre talán még sohasem! Szóba került a gyermekvállalás kérdése, a színésznő őszintén beszélt az örökbefogadásról is.
- Négyen voltunk, itt vagyok egyedül. Nekem most az a dolgom, hogy felnőtt legyek - Andi korábban D. Tóth Kriszta műsorában beszélt szülei elvesztéséről, a művésznő a veszteség feldolgozásáról és a gyászról osztott meg olyan gondolatokat, mely sokak számára lehet példaértékű.
- Életem végéig gyászolni fogom őket, felnőttnek kellett lennem, megéreztem milyen az, amikor az ember felnőtt. - fogalmazott Andi, aki hozzátette, igaz a mondás, miszerint akkor válik felnőtté az ember, mikor mindkét szülőjét elveszti.
Balázs Andi a Címlapsztori adásában Curtissel való barátságáról is mesélt. A színésznő tetőtől talpig lila színben jelent meg egyszer a rapper koncertjén, tisztelegve Curtis labdarúgó múltja felé.
- Meglátott, azt mondta: most elveszlek feleségül!
A mélyre menő témák mellett frappáns válaszaival rengeteg humoros pillanatot okozott Balázs Andi végtelenül szórakoztató személye a Címlapsztori legfrissebb adásában.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #BalázsAndi #címlapsztori #CurtisAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031