DTK: Elviszlek magammal – Esztergályos CecíliaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Esztergályos Cecília
Forrás: WMN Magazin, 2023/11/29 17:30

DTK: Elviszlek magammal – Esztergályos CecíliaKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Esztergályos Cecília 1943. január 26-án született Budapesten, év elején töltötte be tehát a 80-at, és ez annak ellenére sem látszik rajta, hogy négy csípőműtét után már nem teszi a nyakába a lábát interjúk közben, mint 70 évesen. Édesapja orvos volt, de mindig színész akart lenni, édesanyja pedig fotóművészként dolgozott. Cilit ők íratták be kislánykorában a Balettintézetbe. Miután balerinaként végzett, rögtön Pécsre „vezényelték”, ahol akkor indult a modern balett. Nem telt el sok idő, amikor Szabó István rendező felfedezte őt a színpadon, és felkérte egyik első rövidfilmjének a főszerepére. Cili tehetsége, jelenléte a vásznon olyan hatású volt, hogy ezután egymást követték a filmes feladatok, majd a Színművészeti Főiskola. Diploma után a Thália Színházba szerződött, majd a Nemzetibe. Onnan hívta az akkor induló elős magyar sitcom, a Família Kft. egyik főszerepére Gát György és Szurdi Miklós, csakhogy anyaszínháza válaszút elé állította: ha elvállalja a tévés szereplést, nem maradthat a Nemzetiben. Cili a sorozatot választotta, és ezt a mai napig nem bánta meg. D. Tóth Kriszta autójában óriási lendülettel és derülvel meséli, mennyire szeret élni, játszani, mennyire felvillanyozza, ha tapsolnak neki, ha felismerik, ha odamennek hozzá, ha szeretik. Az ország ma széles, ragyogó mosolyával ismeri, az Elviszlek magammal nézőinek azonban arról is őszintén beszél, hogy milyen küzdelmek, sőt, traumák (például egy toxikus párkapcsolat és négy meg nem született kisbaba, majd hosszú évtizedek harca a saját gyerekért) dolgoztak benne az emblematikus mosoly mögött. Esztergályos Cecília azonban utolsó, jelenlegi férje mellett megtalálta a boldogságot, és családot is kapott. Fonyódi Péterrel négy évtizede élnek erdőszéli házukban, Cili pedig a színészi feladatok mellett a képzőművészet felé fordult; nagyon sokat agyagozik és néha fest is. Azt mondja, még várja, hogy keramikusként is felfedezzék.
Támogatóink:
Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)
Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)
OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031