Röhögőgörcs a stúdióban - Ne nevess kihívás faviccekkel - Kamarás Norbi, Pácz Viki, Linda és LaciVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Röhögőgörcs a stúdióban - Ne nevess kihívás faviccekkel - Kamarás Norbi, Pácz Viki, Linda és Laci
Forrás: Blikk videók, 2023/10/24 12:00

Röhögőgörcs a stúdióban - Ne nevess kihívás faviccekkel - Kamarás Norbi, Pácz Viki, Linda és LaciA következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas. Az eddigi legdurvább Címlapsztori Extra következik. A Blikk stúdiójába is elért a "ne nevess kihívás" amelyben olyan faviccek kerültek vendégeink, Pácz Viki és Kamarás Norbi, illetve műsorvezetőink, Holdampf Linda és Marczali Laci kezébe, amelyek, enyhén szólva is fárasztóak, sokkolóak, vagy idegesítőek.
Vajon ki bírja fa arccal tovább? Kiből tör ki a konrolálhatatlan röhögés leghamarabb?
Annyit előre bocsátunk, hogy Norbi egész jól bírja, az egyik műsorvezető viszont nagyon nem...
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #címlapsztori #címlapsztoriextra #PáczViki #KamarásNorbi #HoldampfLinda #MarczaliLászló #nenevesskihivás #röhögőgörcsAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031