DTK: Elviszlek magammal – Tatár CsillaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Tatár Csilla
Forrás: WMN Magazin, 2023/05/24 17:15

DTK: Elviszlek magammal – Tatár CsillaKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
1983. május 27-én született Budapesten, a beszélgetés a 40. születésnapja előtt nem sokkal készült. Mesél családjáról, a tűzoltóparancsnok apukáról és könyvvizsgáló anyukáról, akiknek egyik gyereke (Csilla öccse) programozó matematikusként követte a „rendszerben gondolkodás” családi hagyományát. Csillából azonban „versmondólány” lett, aki gyerekkorában, a Napkeltét nézve találta ki, hogy műsorvezető szeretne lenni, és 13 évesen egy verselemzős műsorban el is kezdte megvalósítani álmát a Duna TV-ben. Kommunikáció szakon tanult tovább és az egyetem mellett kezdett riporterkedni. Először a Dáridó road show-jában dolgozott, de onnan elküldték, mert „túl szép volt, elvonta az operatőr figyelmét”. Így lett gyakornok, majd riporter az Aktívban, de azt sokáig titkolta, hogy a műsorvezetés is érdekli, azt csak akkor merte elmondani, amikor riporterként már elért valamit. Huszonéves korától járt pszichológushoz, erről, és ennek a későbbi hatásáról akár a válására Gönczi Gábortól, őszintén mesél a műsorban.
A TV2 után dolgozott a Duna TV-ben, majd már anyaként úgy döntött, hogy saját projektbe kezd, azóta építi a YouTube csatornáját, ahova több műsort készít. Legújabb projektje a Vágó Rékával közös Kirakós című műsor.
Csilla Kunos Balázs felesége, akivel két gyerekük született: Milán 2015-ben, Mimi pedig 2020-ban. A gyerekeiről, anyaságról való nyilvános kommunikációja is sokat változott az elmúlt években, ez is szóba került úton munkából munkába, mert Kriszta egyik projektjének a helyszínéről vitte az ATV-be, akikkel tartalomgyártóként dolgozik együtt.
Csilla YouTube csatornáját itt találjátok: https://www.youtube.com/channel/UCNhWxo2fPR7D1C3rpgZ8gCQ
Őt magát pedig itt: https://www.instagram.com/csillatatar/ és https://www.facebook.com/csillatatarofficial
Támogatóink:
Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)
Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)
OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031