DTK: Elviszlek magammal – Spáh DávidVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Spáh Dávid
Forrás: WMN Magazin, 2023/04/19 18:00

DTK: Elviszlek magammal – Spáh DávidKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
1980. október 6-án született Budapesten, és 10 éves volt, amikor ikertestvérével, Károllyal együtt kiválasztották őket a Família Kft. című sorozatban Szép Misi és Ricsi szerepére. A forgatások miatt magántanulók voltak, de mikor 8 év után végetért a sorozat, nem folytatták a színészi pályát. Dávid a rendezés felé indult, volt rendezőasszisztens, utána pedig rövidfilmeket, reklámfilmeket és dokumentumfilmet is rendezett, majd sorozatokban kezdett dolgozni rendezőként. Egészen kisgyerek kora óta foglalkoztatja az írás, felnőttként filmforgatókönyveket írt – leginkább az asztalfióknak. A tavaly megjelent, Még egyszer című könyve is forgatókönyvnek indult, de végül könyvvé alakította.
Három gyermek édesapja, Lujza 9, Frigyes (Frici) 7, Zsigmond (Zsiga) pedig 5 éves.
Korábban túlsúllyal küzdött, amiről kiderült, hogy inzulinrezisztencia okozza, így több sikertelen fogyókúrával töltött év után eljutott oda, hogy az állapotán megfelelően éljen, és ez a súlyát is rendbe tette. Erről az útról is mesél az autóban, mert szerinte igenis fontos kérdés egy férfi esetében is a testéhez való viszonya.
Spáh Dávidot itt találjátok meg: https://www.instagram.com/david.spah/
A Még egyszer című könyvét pedig itt: https://www.libri.hu/konyv/meg-egyszer-1.html
Támogatóink:
Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)
Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)
OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930