Nem vagyunk messze, hogy AI döntsön emberi életekről - Babarczy Eszter, Kondacs András I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nem vagyunk messze, hogy AI döntsön emberi életekről - Babarczy Eszter, Kondacs András I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2023/04/13 08:30

Nem vagyunk messze, hogy AI döntsön emberi életekről - Babarczy Eszter, Kondacs András I BlikkPár nappal ezelőtt letarolta az internetet a fotó, amelyen Ferenc pápa látható egy igazán divatos pufidzsekiben. Tényleg menő. Persze nem sokkal később kiderült: átverésről van szó, a pápa kinézetét mesterséges intelligencia “rajzolta át”.
Már ez az egyszerű geg is komoly indulatokat korbácsolt, hát még azok a fake képek, ahol Boris Johnson korábbi brit miniszterelnököt vezetik el rendőrök. Vagy amikor Putyin kezet csókol a kínai elnöknek. Vagy amikor Trumpot letartóztatják. Pardon, ez utóbbi a valóság.
De vajon meddig hihetünk a saját szemünknek? Mikortól kell megkérdőjeleznünk mindent amit a neten, vagy a tévében látunk? Milyen rövid és hosszabb távú hatása lehet a mesterséges intelligenciának az életünkre, egyáltalán, hogyan működik mindez?
Erről beszélgettünk Babarczy Eszter egyetemi oktató- íróval és Kondacs Andrással, aki egy kizárólag AI által készítetett film előzetessel hívta fel magára a figyelmet.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#AI #mesterségesintelligencia #BabarczyEszter #KondacsAndrás #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930