Korda György elnézést kér ByeAlextől - Balázs Klárival Alex slágerét is elénekelték I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Korda György elnézést kér ByeAlextől - Balázs Klárival Alex slágerét is elénekelték I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2023/03/24 11:00

Korda György elnézést kér ByeAlextől - Balázs Klárival Alex slágerét is elénekelték I Blikk2023 március 8-a. Az idei nőnap azért volt igazán különleges, mert az ország kedvenc házaspárja úgy döntött regisztrál a TikTokra. Balázs Klári és Korda György kordaek_hivatalos néven gyűjtik a követőket.
Mit gyűjtik? Csak úgy száguldoznak hozzájuk a Reptér-rajongó - többnyire - fiatalok. Kicsit több, mint 2 hét alatt már a 22 ezeret is meghaladja követőik száma. Van millió feletti nézettségű tartalmuk is. Megnézhetjük őket visszafiatalodni, részleteket hallhatunk ikonikus dalaikból, vagy éppen láthatjuk őket tiktok kihívásokat teljesíteni, amibe még egy kis baki is belefér.
Az egyik kihívás közben Gyuri bácsi és Klárika ismert sztárokat ismert fel. Curtis és Marics Peti megvolt, ByeAlex viszont kifogott a művész házaspáron.
Kordáék a Blikk stúdiójában tiszta vizet öntenek a pohárba: Gyuri bácsi fent induló videónkban elárulja, miért nem ismerte fel az X-Faktor mentorát és "az évszázad bocsánatkérését" is tolmácsolják ByeAlexnek. Hogy pontosan hogyan, ez a lap tetején induló jó hangulatú exkluzív beszélgetésből kiderül.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#KordaGyörgy #BalázsKlári #ByeAlex #TikTok #Exkluzív #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930